Bilete la Concert vocal-simfonic – Șostakovici

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 feb 2025
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vineri, 28 februarie 2025, ora 19
Casa de Cultură a Studenților
Concert vocal-simfonic – Șostakovici
Dirijor: Tiran Nikogosyan
Solist: Valentin Șerban, vioară

Program:
Dmitri Șostakovici
Uvertura festivă, op 96
Concertul nr. 1 pentru vioară și orchestră
Simfonia nr. 9 în mi bemol major, op. 70

Valentin Șerban este câștigătorul marelui premiu al secțiunii de vioară la Concursul Internațional „George Enescu” (ediția 2020/21), după o finală care a ridicat publicul în picioare și în care a interpretat Concertul în re minor pentru vioară și orchestră op. 47 de Sibelius, la Ateneul Român din București.
Valentin Șerban a obținut diploma de licență la Universitatea Transilvania din Brașov și a urmat cursuri de master la Universitatea de Muzică și Artele Spectacolului din Graz, sub îndrumarea Silviei Marcovici. A concertat în România, Franța, Germania, Austria și Italia. Este membru al Orchestrei „Les Dissonances” din Paris din 2018 și concert maestru invitat al Orchestrei Române de Tineret.
A început să studieze vioara la vârsta de șapte ani, în orașul său natal (Brașov, România). La începutul educației sale muzicale, Valentin Șerban a luat lecții și a participat la masterclasses cu violoniști precum Valeriu Rogacev, Daniel Podlovschi, Maestrul Ștefan Gheorghiu, Adam Han Gorski, Maestrul Ilarion Ionescu Galați, Silvia Marcovici, Leonidas Kavakos, Ivry Gitlis, David Grimal, Mihaela Martin, Adam Han Gorski, Arlette Bonamy, Alexandru Tomescu.
Este câștigătorul unor concursuri naționale și internaționale de vioară, cum ar fi Concursul Internațional „Andrea Postacchini” (Italia), Concursul Național „Mihai Jora” (România), Concursul Internațional „Ștefan Ruha” (România), Concursul Internațional „În Memoria lui Enescu” (România).
A cântat în săli faimoase cum ar fi Grande Salle Pierre Boulez – Philharmonie de Paris, Konzerthaus Berlin, Queen Elisabeth Hall în Antwerp, Ateneul Român, Opéra de Dijon, Le Volcan în Le Havre și a fost pe aceeași scenă cu muzicieni renumiți, precum Alina Pogotskina, Alissa Margulis, Alexander Buzlov, Konstantin Heidrich, Claudio Bohorquez, Viviane Hagner, Diana Ketler, Răzvan Popovici, Aimo Pagin, Vladimir Mendelssohn, Philippe Graffin, Marius Ungureanu.

Născut în 1984, în Armenia, Tiran Nikogosyan a studiat la vioara și dirijatul la Kharkiv National University of Arts (Ucraina). A urmat cursuri master-class cu renumiți dirijori, printre care Urs Schnider (Elveția), Yuri, Ernest Hoetzl (Austria), Gennady Rozhdestvensky și Vladimir Ponkin (Moscova).
După câștigarea Premiului special al celei de a noua ediții a Concursului Internațional de dirijat „Jeunesses Musicales” din București, Tiran Nikogosyan a dirijat prima dată la Iași în noiembrie 2019.
A colaborat ca dirijor invitat și dirijor permanent cu Kharkiv Philharmonic Orchestra, Kharkov State Theatre of Musical Comedy, Opera Nova Symphony Orchestra, Youth Symphony Orchestra Slobozhanskiy, Donetsk Philharmonic Symphony Orchestra, Kharkiv Special Music School Orchestra, Symphonic Orchestra of the Kharkiv National University of Arts (dirijor principal), Ashdod Symphony Orchestra (Israel), Orchestra Filarmonicii George Enescu din București, Monte-Carlo Philharmonic Orchestra și altele.
În 2020, Tiran Nikogosyan a debutat la Opera Națională din Israel, unde a dirijat opera Evgheni Oneghin de Piotr Ilici Ceaikovski.
Dincolo de programele clasice, posedă o experiență semnificativă ca dirijor și aranjator în organizarea și conducerea concertelor simfonice „crossover”, inclusiv spectacole rock și pop cu orchestre simfonice. Exemple notabile includ proiecte precum „World Hits”, „Rock-Symphony”, „Soundtrack Show” și marele concert tribut „ABBA Symphony”, susținut în vara anului 2024 la Heichal HaTarbut, Tel Aviv.

Biletele se pot achiziționa on-line până în ziua concertului, la ora 12. După această oră, biletele se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: taxe de intermediere, procesare, emitere bilet, comisioane, cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete), costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Termenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Taxe servicii aplicabile per bilet:
Taxa administrare - 2%
Taxa procesare - 2 lei
Comision ticketing - 7.14 %
Taxa emitere bilet - 1 RON

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.