Bilete la Concert vocal-simfonic - Anton Shaburov

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 mar 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Update 11.03.2020 12:00 :

ANUNT SPECIAL!

Clientii care au achizitionat bilete offline prin intermediul partenerilor de vanzare Bilete.ro, pentru evenimentele ce au fost afectate de Ordonanta nr.6 din 08.03.2020 si nu si-au oferit e-mailul ca data de contact vor fi rugati sa trimita un mail catre info@bilete.ro pentru a putea primi informatii suplimentare despre statusul evenimentelor afectate.

Pentru cei care stiu statusul evenimentelor si nu au primit e-mail-ul de instiiintare va rugam descarcati formularul de aici si trimiteti-l pe e-mail la info@bilete.ro .

Va multumim pentru intelegere!

Update 09.03.2020 08:00 :
Salutare, Client Bilete.ro!

În contextul deciziilor luate de Ministerul Afacerilor Interne pentru siguranța cetățenilor, respectiv evitarea răspândirii virusului COVID-19, vă anunțăm pe această cale că suntem în legătură strânsă cu organizatorii evenimentelor ce urmau să aibă loc între 9-31 martie 2020.

În funcție de informațiile primite de la organizatori pentru fiecare eveniment în parte, vă vom informa în cel mai scurt timp prin e-mail și prin afișarea pe website-ul nostru www.BILETE.ro despre statusul fiecărui eveniment.

Toate informațiile sunt în curs de actualizare, deci apelăm la răbdarea dumneavoastră; vă vom pune la dispoziție o adresă de email special creată pentru informații suplimentare în conexiune cu recentele evenimente.

Vă reamintim că Bilete.ro nu este organizatorul evenimentelor, ci platforma care se ocupa doar de vânzarea biletelor.

Având în vedere situația unică și fără precedent în care ne aflăm, apelăm la înțelegerea dumneavoastră, aceste decizii fiind luate de către autorități și organizatori strict pentru siguranța noastră, a tuturor.

Vă urăm sănătate vouă și celor dragi!

#StaySafe

Vineri, 13 martie 2020, ora 19
Casa de Cultură a Studenților
Concert vocal-simfonic
Dirijor: Anton Shaburov (Rusia)
Laureat cu Premiul I la Concursul Internațional de dirijat Jeunesses Musicales, 2018 
Dirijorul corului: Bogdan Cojocaru
Soliști: Veronica Anușca, soprană
Florin Guzgă, tenor
Ionuț Pascu, bariton

Piotr Ilici Ceaikovski
Suita nr. 1, în re minor, op. 43
Serghei Rahmaninov
Simfonia corală Clopotele pentru soliști, cor și orchestra, op. 35

Născut la Ekaterinburg, Anton Shaburov este considerat unul dintre cei mai talentați reprezentanți ai tinerei generații de dirijori ruși. În 2018, Anton a cucerit premiul I la Concursul Internațional de Dirijat „Jeunesses Musicales”, fiind totodată câștigătorul Concursului de Dirijat Internațional „Felix Mendelssohn” (Thessaloniki, Grecia – premiul I) și celei de-a III-a ediții a Concursului de Dirijat „Ilya Musin” (Kostroma, Rusia, 2013 – premiul I și premiul special din partea publicului).
Ca dirijor invitat a susținut concerte cu ansambluri de renume precum MAV din Budapesta, Orchestra Filarmonicii „Kodály” din Debrețin, Orchestra de Cameră „I Solisti Aquilani”, Filarmonica din Plovdiv, Orchestra Simfonică din Tesalonic, Orchestra Orașului Moscova, Opera și Baletul din Ekaterinburg și Filarmonica din Rostov pe Don. De asemenea, în 2018 a participat la festivalurile internaționale organizate în Vladivostok de Valery Gergiev și la cel din Khabarovsk de Yuri Bashmet.
În August 2017 a fost numit dirijor principal și director artistic al Orchestrei Simfonice din Khabarovsk și invitat permanent la renumita „Mariinsky Theatre Orchestra” din Sankt Petersburg.
Repertoriul său cuprinde peste 500 de lucrări simfonice și de operă din toate epocile, inclusiv creația muzicală contemporană.

Pret Bilete:
- Cat.A 34,56 ron
- Cat.B 29,16 ron
- Cat.C 28,08 ron

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.