Bilete la Concert vocal-simfonic - Anton Shaburov

Data si locatia

13 mar

ora 19:00

Concert vocal-simfonic - Anton Shaburov

Iasi, Casa de Cultura a Studentilor

Bilete   

de la 28,08 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Vineri, 13 martie 2020, ora 19
Casa de Cultură a Studenților
Concert vocal-simfonic
Dirijor: Anton Shaburov (Rusia)
Laureat cu Premiul I la Concursul Internațional de dirijat Jeunesses Musicales, 2018 
Dirijorul corului: Bogdan Cojocaru
Soliști: Veronica Anușca, soprană
Florin Guzgă, tenor
Ionuț Pascu, bas

Piotr Ilici Ceaikovski
Suita nr. 1, în re minor, op. 43
Serghei Rahmaninov
Simfonia corală Clopotele pentru soliști, cor și orchestra, op. 35

Născut la Ekaterinburg, Anton Shaburov este considerat unul dintre cei mai talentați reprezentanți ai tinerei generații de dirijori ruși. În 2018, Anton a cucerit premiul I la Concursul Internațional de Dirijat „Jeunesses Musicales”, fiind totodată câștigătorul Concursului de Dirijat Internațional „Felix Mendelssohn” (Thessaloniki, Grecia – premiul I) și celei de-a III-a ediții a Concursului de Dirijat „Ilya Musin” (Kostroma, Rusia, 2013 – premiul I și premiul special din partea publicului).
Ca dirijor invitat a susținut concerte cu ansambluri de renume precum MAV din Budapesta, Orchestra Filarmonicii „Kodály” din Debrețin, Orchestra de Cameră „I Solisti Aquilani”, Filarmonica din Plovdiv, Orchestra Simfonică din Tesalonic, Orchestra Orașului Moscova, Opera și Baletul din Ekaterinburg și Filarmonica din Rostov pe Don. De asemenea, în 2018 a participat la festivalurile internaționale organizate în Vladivostok de Valery Gergiev și la cel din Khabarovsk de Yuri Bashmet.
În August 2017 a fost numit dirijor principal și director artistic al Orchestrei Simfonice din Khabarovsk și invitat permanent la renumita „Mariinsky Theatre Orchestra” din Sankt Petersburg.
Repertoriul său cuprinde peste 500 de lucrări simfonice și de operă din toate epocile, inclusiv creația muzicală contemporană.

Pret Bilete:
- Cat.A 34,56 ron
- Cat.B 29,16 ron
- Cat.C 28,08 ron

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.