Concert Ukraina Singers

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 oct 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate o vor putea face la sediul www.bilete.ro, prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete, pana la data de 21 Septembrie 2017!!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la sediul Bilete.ro pot trimite biletele prin curier la adresa Str. Ion Neculce nr. 16, Etaj 1, Bucuresti, Sector 1, Cod Postal 011255 pana in maximum data de 21 Septembrie 2017).

In caz de returnare a contravalorii de catre www.bilete.ro, se va returna doar contravaloarea biletelor - celelalte costuri suplimentare nu se vor returna/deconta (exemplu de costuri suplimentare: transport prin curier sau posta, comisioane bancare, comisioane sau taxe ale www.bilete.ro, etc. - servicii adiacente si deja prestate in virtutea intrarii in posesie). Biletele deteriorate nu se vor primi pentru retur.

Adresa Sediul Bilete.ro: Str. Ion Neculce nr. 16, Etaj 1, Bucuresti, Sector 1, Cod Postal 011255.
Program de lucru cu publicul: Luni - Vineri 10:00-17:00

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate!

Cazacii au fost idealizati de romantici,care-I considerau oameni liberi nesupusi autoritatii statului,iar lupta lor impotriva inamicilor au contribuit la imaginea lor favorabila.

Rolul cultural a fost si a ramas foarte special,deoarece au reusit sa pastreze nealterat folclorul traditional prin corurile barbatesti si formatiile de dansuri. Celor care inteleg graiul, Cazacii le spun povesti musicale despre iubire,despre razboi,despre mandre gingase care I asteapta acasa si care trimit cu porumbeii calatori sarutari fierbinti,iubitilor de pe front.

In Ukraina,unde cazacimea reprezinta o mostenire istorica si cultural,exista incercari de recreare a imaginii Cazacilor ukrainieni,imagine care a supravietuit perioadei sovietice.

Generatiile de artisti care au preluat muzica traditional si frenezia dansului,au colindat lumea in lung si n lat,fermecand publicul cu acordurile lor.
Intr o atmosfera de emotie si extaz,alaturi de cele mai indragite cantece ukrainiene si rusesti,va invitam la un spectacol extraordinar, un recital al Cazacilor ukrainieni .

Distribuie aceasta pagina