Bilete la Concert simfonic – Mozart, Strauss

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 iun 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vineri, 14 iunie 2024, ora 19
Casa de Cultură a Studenților
Concert simfonic – Mozart, Strauss
Dirijor: Radu Postăvaru
Solist: Stefan Arnold, pian

Program:
Wolfgang Amadeus Mozart
Uvertura Uvertura Lucio Silla, KV135
Concertul nr. 27 în si bemol major pentru pian și orchestră, KV 595

Richard Strauss
Suita Der Rosenkavalier, op.59

Născut la Würzburg, în Germania, Stefan Arnold s-a impus ca unul dintre cei mai înzestrați pianiști ai generației sale și are o carieră concertistică bogată, alături de cele mai importante orchestre europene. A avut apariții în calitate de invitat al unor importante festivaluri din Europa și Statele Unite și a evoluat pe scene celebre din întreaga lume, precum „Tonhalle” (Zürich), „Philharmonie” (Berlin), „Gasteig” (Munich), „Festspielhaus” (Salzburg), „Musikverein” și „Konzerthaus” (Viena), „Tivoli” (Copenhaga), „Palacio de las Bellas Artes” (Mexico-City), „Teatro Opera” (Buenos Aires), „Suntory-Hall” și „Bunko Kaikan” (Tokyo) și „Symphony-Hall” (Osaka).
Între dirijorii cu care a colaborat se regăsesc Jeffrey Tate, Yuri Simonov, Hubert Soudant, Miguel Harth-Bedoya, Petre Sbârcea, Jonathan Seers, Gabriel Feltz, Okko Kamu, Eduardo G. Barrios și Christoph Prick.
Stefan Arnold a realizat înregistrări cu casele de discuri Harmonia Mundi și Ambitus, devenind artist exclusiv al celei din urmă.
Din 2004 Stefan Arnold este profesor la catedra de pian a Universității de Muzică și Arte Dramatice din Viena.

Radu Postăvaru este născut la Iași într o familie de cunoscuți și apreciați muzicieni. A absolvit Universitatea Națională de Muzică din București specializarea compoziție dirijat, deține studii de licență, master și doctorat în muzică și a participat la diferite cursuri de perfecționare în arta dirijorală în Germania, Franța și Italia.
Are peste 1500 de concerte realizate în țară și peste hotare, peste 100 de înregistrări realizate în studiouri sau în sălile de concert ca dirijor, compozitor și pianist și mai mult de 300 de emisiuni de radio și televiziune la care a participat.
Radu Postăvaru a făcut de a lungul anilor concerte și înregistrări ale lucrărilor marilor compozitori, dar mai ales din creația lui Richard Strauss, Franz Liszt, Dmitri Șostakovici, Piotr Ilici Ceaikovski și Paul Constantinescu.
Actualmente este dirijorul permanent al orchestrei simfonice a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești și invitat al unor orchestre de prestigiu.
(www.radupostavaru.com)

Biletele se pot achiziționa on-line până în ziua concertului, la ora 12. După această oră, biletele se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.