Bilete la Concert simfonic - MAHLER

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vineri, 21 februarie 2020, ora 19
Casa de Cultură a Studenților
Concert simfonic
Gustav Mahler - 160 de ani de la naștere
Dirijor: Kahchun Wong (Singapore)
Solistă: Alina Holender, violoncel (Austria)

După ce a câștigat Gustav Mahler Conducting Competition (2016), tânărul dirijor Kahchun Wong a fost invitat de celebrul dirijor Gustavo Dudamel (care a obținut aceeași distincție în 2004!) să dirijeze Filarmonica din Los Angeles în stagiunea 2016-2017.
Kahchun Wong a debutat în martie 2015, alături de Singapore Symphony Orchestra și începând de atunci a dirijat pe 4 continente ansambluri de prestigiu ca New York Philharmonic, Los Angeles Philharmonic, Royal Liverpool Philharmonic, Berlin Konzerthaus Orchestra sau Sankt Petersburg Symphony Orchestra și, din toamna anului 2018, este dirijor principal al orchestrei germane Nuremberg Symphony Orchestra.
La Filarmonica Moldova Iași, Kahchun Wong se va afla la pupitrul Orchestrei Simfonice pentru a doua oară. În decembrie 2015, artistul a fost invitat pentru prima dată la Iași, după ce a primit distincția supremă a Concursului Internațional Jeunesses Musicales București 2013.

Laureată a Concursului Prima la Musica de la Viena și Prima La Musica de la Judenburg, Alina Holender a început studiul violoncelului la vârsta de 9 ani, cu prof. Vladimir Malinovski. În iunie 2012 a fost admisă la Universitatea de Muzică la Viena, la clasa profesorului Robert Nagy, prim solist al Filarmonicii din Viena. A studiat de asemenea cu Reinhard Latzko, iar din septembrie 2019 se perfecționează la Amsterdam, cu Pieter Wispelwey.

Pret Bilete:
- Cat.A 34,56 ron
- Cat.B 29,16 ron
- Cat.C 28,08 ron

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.