Bilete la Concert simfonic – Grieg, Sibelius

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 19 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vineri, 19 aprilie 2024, ora 19
Casa de Cultură a Studenților
Concert simfonic – Grieg, Sibelius
Dirijor: Vlad Vizireanu
Solistă: Raluca Știrbăț, pian

Program:
Edvard Grieg
Concertul în la minor pentru pian și orchestră, op. 16
Jean Sibelius
Simfonia nr. 2 în re major, op. 43

Raluca Știrbăț este unul dintre cei mai neobosiți promotori ai muzicii lui George Enescu, fondatoare a Societății Internaționale „George Enescu“ de la Viena și inițiatoarea campaniei de salvare și restaurare a Casei Enescu de la Mihăileni, Botoșani. Pianistă prodigioasă și pasionată de cercetarea muzicologică enesciană, Raluca Știrbăț a primit din partea Președintelui României, cu ocazia ediției cu numărul 26 a Festivalului Internațional „George Enescu”, Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria B, „Muzică”, într-o ceremonie în care au mai fost decorați doar doi muzicieni, dirijorii Zubin Mehta și Lawrence Foster, „în semn de înaltă apreciere a contribuției la promovarea valorilor culturale românești și a creației enesciene pe plan mondial”.
Este invitata unor festivaluri de renume precum Wiener Festwochen (Austria), Festivalul Internațional „George Enescu” (București), Pianoforte a Bellinzona și Menhir-Falera (Elveția), „Joseph Hoffman” (Polonia), Toamna muzicală (Ungaria), Cartagina muzicală (Tunisia), Thracia Summer (Bulgaria), „Dinu Lipatti” (Sinaia), Zilele muzicii românești și Fête de la musique (Iași) și oaspete pe scene importante din Austria (Konzerthaus, Musikverein, Sala Mare Radio, Yamahasaal, Mozarteum în Salzburg, Stefaniensaal în Graz).

Caracterizat drept un dirijor cu „gesturi ample, claritate, precizie și pasiune pură”, Vlad Vizireanu continuă să lase o impresie dinamică și expresivă în lumea muzicii ca dirijor internațional și profesor. Cu o prezență regulată în circuitul competițional, Vizireanu a atras atenția internațională în 2013, odată cu obținerea premiului al doilea la Concursul de dirijat Cadaqués. Trei ani mai târziu și a făcut debutul cu London Symphony Orchestra la Barbican Hall, ca finalist al Donatella Flick Competition. În 2018, a fost invitat la Competiția Malko, alături de Orchestra Simfonică Națională Daneză, iar la Mahler Conducting Competition a fost unul din cei 14 dirijori invitați din cei 400 care au aplicat global, alături de Orchestra Simfonică Bamberg.
Printre orchestrele pe care le a condus se numără Tonhalle Orchester, Lucerne Festival Strings, Simfonia New World, dar și Filarmonica din Los Angeles, Filarmonica din Napoli și Orchestra Sarasota. A fost director muzical la Simfonia Knox Galesburg din Illinois și la Simfonia North Shore din New York. De asemenea, a fost director artistic al „Enescu & The Americas”, o organizație menită să asigure un schimb cultural între România și Statele Unite ale Americii, cu ajutorul muzicii marelui compozitor român George Enescu.

Biletele se pot achiziționa on-line până în ziua concertului, la ora 12. După această oră, biletele se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.