Bilete la Concert simfonic – Cassadó, Brahms

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vineri, 12 aprilie 2024, ora 19
Casa de Cultură a Studenților
Concert simfonic – Cassadó, Brahms
Dirijor: Junping Qian
Solist: Răzvan Suma, violoncel

Program:
Gaspar Cassadó
Sonata în caracter popular spaniol pentru violoncel și orchestră de coarde (arr. Myroslav Kryl) - primă audiție
Requiebros (arr. Myroslav Kryl) - primă audiție

Johannes Brahms
Simfonia nr. 2 în re major, op. 73

„Violoncelistul Răzvan Suma a fascinat publicul prin talentul, sensibilitatea și inteligența sa”. Astfel caracteriza renumita publicație germană „Das Orchester” prestanța tânărului violoncelist român – un mare talent muzical, o certitudine artistică a momentului.
Răzvan Suma este unul dintre cei mai activi tineri muzicieni români. Pe lângă activitatea concertistică din România, cântă frecvent împreună cu pianistul spaniol Josu Okiñena, alături de care a concertat în săli ca Berliner Philharmoniker, Auditorio Nacional de Madrid, Teatro Colon din Buenos Aires, Centrul Cultural Belém din Lisabona, Megaron din Atena, Kursall din San Sebastian, Casa da Musica din Porto, Opera din Hanoi – Vietnam.
Prin repertoriul impresionant pe care l-a realizat în cele peste cinci sute de recitaluri și concerte susținute în turneele din Europa, America de Nord, America de Sud, Africa și Asia, Răzvan a dovedit o mare sensibilitate și intuiție muzicală, o tehnică performantă redând impecabil – prin diversitatea sonorităților – specificul stilistic al fiecărei piese.

Născut în China, dirijorul Junping Qian a fost câștigătorul cu premiul I al Concursului Internațional de dirijat Jeunesses Musicales din București, ediția 2017.
În anul 2012 a câștigat unul dintre premiile concursului de dirijat Delun Li China National și tot în același an și-a făcut debutul european în cadrul Festivalului Verbier, unde s-a întâlnit cu dirijorul elvețian Charles Dutoit, care l-a apreciat, spunând că are „o tehnică simplă și naturală”.
Junping Qian și-a încheiat al doilea an ca dirijor asistent al prestigioasei Royal Scottish National Orchestra și a fost unul dintre cei 4 câștigători ai prestigiosului INTERKATION-Conductors Workshop din Berlin.
În stagiunea 2022-23, Junping a debutat cu Orchestra Filarmonicii din Londra, Orchestra Filarmonicii Regale din Londra și Filarmonica Transilvania Cluj. Pe lângă invitațiile recurente la orchestre din SUA, Marea Britanie, China și România, el a fost invitat ca dirijor asistent al Orchestrei de Paris.

Biletele se pot achiziționa on-line până în ziua concertului, la ora 12. După această oră, biletele se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.