Bilete la Concert simfonic – Borodin, Prokofiev, Ceaikovski

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 mai 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vineri, 31 mai 2024, ora 19
Casa de Cultură a Studenților
Concert simfonic – Borodin, Prokofiev, Ceaikovski
Dirijor: Kazuki Wada
Solist: Razvan Dragnea, pian

Program:
Alexandr Borodin – Stepele din Asia Centrală
Serghei Prokofiev – Concertul nr. 3 pentru pian și orchestră în do major, op. 26
Piotr Ilici Ceaikovski - Simfonia nr. 5 în mi minor, op. 64

Născut în 1981 în Tokyo, Japonia, Kazuki Wada este unul dintre cei mai activi tineri dirijori din Japonia. A fost distins cu premii importante precum Premiul II la Concursul Internațional de Dirijat „Jeunesses Musicales” din București în 2015, Diploma de excelență la Londrina Music Festival, Brazilia sau Diploma de excelență la masterclass-ul cu profesorul Michiyoshi Inoue. A obținut licența în compoziție la Universitatea Shobi în 2004, iar din 2006 a urmat cursurile de orchestră la Tokyo College of Music (TCM).
A fost invitat de mai multe orchestre ca dirijor principal sau invitat și, de asemenea, dirijor-asistent al Maestrului Daisuke Soga, de la care a primit lecții în mod regulat din 2012.
În urma colaborării extrem de fructuoase din luna mai 2017, Filarmonica „Moldova” i-a înmânat lui Kazuki Wada diploma de „Cel mai bun tânăr dirijor”, în semn de mulțumire și apreciere.

Pianistul Răzvan Dragnea a studiat la Universitatea Națională de Muzică București și la Hochschule der Künste din Berlin. A obținut de asemenea bursa DAAD (Deutsche Akademische Austauschdienst) la Stuttgart și München, în 2001. Este distins cu diverse premii naționale și internaționale, între care: Premiul „Jeunesses musicales” (București, 1993), premiul „Mozart” (Paris, 1994), „Remember Enescu” (1999), „George Enescu” (București, 2003) ș.a.
Răzvan Dragnea deține un repertoriu divers și reprezentativ – de la Bach la Beethoven și Enescu – susținând concerte și recitaluri în România și în străinătate: Africa de Sud, Japonia, Coreea de Sud, Ungaria, Germania, Franța, Italia, Portugalia.

Biletele se pot achiziționa on-line până în ziua concertului, la ora 12. După această oră, biletele se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.