Bilete la Concert simfonic - Berlioz, Liszt, Wagner

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 03 apr 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vineri, 3 aprilie 2020, ora 19
Casa de Cultură a Studenților
Concert simfonic
Dirijor: Kazuki Wada
Laureat cu Premiul II la Concursul Internațional de dirijat „Jeunesses Musicales”, 2015 
Solistă: Mihaela Manea, pian

Richard Wagner
Preludiul la opera „Die Meistersinger”, WWV 96
Franz Liszt
Concertul nr. 1 pentru pian și orchestră în mi bemol major, S. 124

Hector Berlioz
Simfonia Fantastica, op. 14

Pianista Mihaela Manea este laureată a numeroase competiții naționale și internaționale, între care Concorso Interntionale di Musica „Lorenzo Perosi” (premiul I), Concorso Pianistico Internationale „Giuseppe Teraciano” (premiul I), Concorso Internationale „Rovered’Oro” ș.a. Mihaela Manea este bursieră a Fundatiei „Martha Sobotka-Janeczcek” a Universității de Muzică și Arte Dramatice din Viena și este invitată să concerteze pe scenele Filarmonicilor din Iași, Brașov, Râmnicu-Vâlcea, Bacău, Botoșani, Ploiești, Târgu-Mureș.
A susținut numeroase recitaluri de pian, iar în noiembrie 2018 și-a făcut debutul la „Musikverein”, în Gläserner Saal - ca deschidere a ciclului „TastenLauf ”dedicat tinerilor pianiști cu performanțe deosebite.

Născut în 1981 în Tokyo, Japonia, Kazuki Wada este acum unul dintre cei mai activi tineri dirijori din Japonia. A fost distins cu premii importante precum Premiul II la Concursul Internațional de Dirijat „Jeunesses Musicales” din București în 2015, Diploma de excelență la „Londrina Music Festival”, Brazilia sau Diploma de excelență la masterclass-ul cu profesorul Michiyoshi Inoue.
În urma colaborării extrem de fructuoase din luna mai 2017, Filarmonica „Moldova” i-a înmânat lui Kazuki Wada diploma de Cel mai bun tânăr dirijor, în semn de mulțumire și apreciere.

Pret Bilete:
- Cat.A 34,56 ron
- Cat.B 29,16 ron
- Cat.C 28,08 ron

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.