Bilete la Concert Radu VALCU Quartet

Data si locatia

03 nov

ora 19:00

Concert Radu VALCU Quartet

Bucuresti, Teatrelli

Bilete   

de la 28,35 RON

Teatrelli

3 noiembrie, ora 19.00

Limbajul muzical al cvartetului creart de chitaristul Radu Vâlcu cuprinde influenţe de world music, jazz, folclor, muzică contemporană, reinterpretate în manieră proprie.

Cvartetul are ca forţă generatoare atmosfera din concerte. Publicul simte energia celor patru muzicieni şi descoperă, totodată, un repertoriu cu care nu avusese contact până atunci. Este şi ceea ce şi-a dorit Radu Vâlcu, atunci când repeta singur, acasă, înainte să-i întâlnească pe Mihai Balabaş (vioară), Andrei Petrache (pian) şi Răzvan Florescu (percuţie).

Pe lângă repertoriul deja existent, cei patru crează piese împreună, pe care le includ una câte una în concertele lor; cineva propune o temă, ea este preluată şi transformată de ceilalţi trei, se dezvoltă până devine o experienţă comună.

Din mai 2018, de când s-a format ansamblul, și până în prezent, cei patru muzicieni au participat la festivaluri de renume internațional precum: Festivalul George Enescu, Harmonia Cordis International Guitar Festival sau 3Sound Festival, cucerind de fiecare dată publicul prin diversitatea și energia lor.

“Radu Valcu Quartet, un proiect magnific, de ascultat și trăit iar și iar, din ale cărui note traspar, deopotrivă, nostalgie și forță, modern și clasic, fuziune și particular. Muzicienii grupului, artiști compleți (și complecși) sunt capabili să te poarte în câteva clipe către tărâmuri interioare nebănuite, acolo unde nu e loc pentru subterfugii sau false valori” (Adelina Sanduleac)

Componența cvartetului în cadrul concertului de la Teatrelli, din data de 3 noiembrie:

Radu Vâlcu - Chitară
Andrei Petrache - Pian
Mihai Balabaș - Vioară
Invitat special: Alexandru Badea - Percuții

Concertul Radu VÂLCU Quartet face parte din seria de concerte ConnectArts.ro @ Teatrelli.

ConnectArts.ro este un proiect al Asociației culturale ISVOR, un hub cultural online / platformă educațională non-formală ce oferă artiștilor instrumente de dezvoltare personală și profesională specifice.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.