Concert Orchestra Nationala Electrecord

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 oct 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Stimati clienti,

Din motive care nu tin de vointa organizatorilor, concertul Orchestra Nationala Electrecord programat pentru data de 19 mai 2017 si REPROGRAMAT la data de 13 octombrie 2017 la Sala Palatului din Bucuresti a fost ANULAT.

Clientii care au achizitionat bilete la evenimentul mai sus mentionat, pot participa la spectacolul din data de 02 noiembrie 2017 de la Sala Palatului, in care Orchestra Nationala Electrecord va concerta in compania unor nume marcante ale folclorului romanesc. Persoanele interesate sa participe la noiembrie eveniment sunt rugate sa se adreseze companiei prin email royalstudioproduction@gmail.com sau la numar de tel. 0725326798, in atentia d-l. Ciofica Florin, pana la data maxima de 13 octombrie 2017.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 16 - 30 Octombrie 2017!!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 30 Octombrie 2017 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Adresa Sediul Bilete.ro: Str. Ion Neculce nr. 16, Etaj 1, Bucuresti, Sector 1, Cod Postal 011255.

Program de lucru cu publicul: Luni - Vineri 10:00-17:00

Ne cerem scuze pentru inconveniente si va multumim pentru intelegere!!

O zi frumoasa!

Distribuie aceasta pagina