Bilete la Concert: Mara & Cauê cântă Elis & Tom feat. Sorin Zlat

Data si locatia

21 iun

ora 20:00

Concert Mara & Caue canta Elis & Tom feat. Sorin Zlat - ANULAT

Bucuresti, Teatrul Godot

Detalii   

eveniment anulat

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

CUMPĂRĂ BILET:
Simplu: 80 lei
Front Seat: 100 lei (Cu acest bilet vă puteți asigura locul în primele 8 rânduri)
Wine Tasting Menu: 200 lei (Pachetul include un bilet la concert și Meniul Wine Tasting pentru o pers.: o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri – cold cuts cheese & meat, pentru un wine pairing desăvârșit! Acest bilet vă asigură locul în primele rânduri ale sălii.)

Mara & Cauê cântă Elis & Tom feat. Sorin Zlat

Mara Halunga – voce și percuții
Sorin Zlat – pian
Cauê De Marinis – chitară

Înregistrat și lansat în anul 1974, albumul „Elis & Tom” ocupă un loc special printre capodoperele muzicii braziliene.

După succesele din București și Brașov, călătorind și către alte orașe, Mara Halunga și Cauê De Marinis vor aduce un omagiu acestor două personalități marcante la Teatrul Godot prin concertul special „Mara & Cauê cânta Elis & Tom”. Recitalul cuprinde interpretarea integrală a albumului „Elis & Tom” alături de alte opere muzicale, compuse de Tom Jobim sau interpretate de Elis Regina. Așadar, după 50 de ani de la apariția acestui album, vă invităm să îl redescoperiți!

Această manifestare sinceră și autentică, unică în România, aduce din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, rezultând o călătorie ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro, fiind într-o continuă căutare și extindere. Mara, povestitoare sensibilă în limba portugheză, își împarte viața, în ultimii 10 ani, între București și São Paulo, care a devenit a doua ei casă. Cauê este brazilian iar chitara lui cântă sufletul poeziei din São Paulo și Rio de Janeiro.

În cei șase ani de existență, duo-ul a participat la mai multe festivaluri din România, a susținut nenumărate concerte atât București și în principalele orașe din țară, cât și în São Paulo, Roma, Stockholm etc. De asemenea, duo-ul format din Mara și Cauê a colaborat cu mai mulți muzicieni români sau brazilieni, invitându-i să cânte alături de ei muzică braziliană.

Sorin Zlat – pianist, clarinetist, Yamaha jazz artist și compozitor, deținătorul a numeroase premii naționale și internaționale, este unul dintre cei mai reprezentativi pianiști de jazz ai noii generații de artiști români. Invitat la numeroase festivaluri, Sorin Zlat a concertat pe aceeași scenă alături de Chick Corea, Chucho Valdez, Joey Alexander, Wynton Marsallis, Brandford Marsallis, Lee Ritenour, Gregory Porter, Howard Levy & The Fleckstones, Kamasy Washington și mulți alții.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.