Loredana - ADOR - 2018

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 mar 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Stimati Clienti,

Spectacolul “Loredana - Ador” ce ar fi trebuit să se desfășoare la Cluj in data de 11 Martie 2018, a fost ANULAT.
Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria www.bilete.ro din incinta Salii Polivalente Cluj-Napoca prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 8 Martie - 31 Martie!
Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge caseria bilete.ro de la Cluj, pot trimite biletele prin curier/posta la sediul Bilete.ro din Bucuresti – Str. Ion Neculce,Nr.16,Et.1,Sector 1(pana in maximum data de 31 Martie 2018 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Va multumim pentru intelegere!
O zi frumoasa!

TURNEU NATIONAL LOREDANA - “ADOR”


Cel mai spectaculos si mai emotionant dintre show-urile Loredanei – Ador – merge in  turneu national

 
Fanii Loredanei din 12 orase vor putea vedea show-ul Ador, nu una dintre cele mai mari desfasurari de forte in productia  de spectacole din Romania, dar si unul dintre cele mai emotionante spectacole concept ale super divei muzicii romanesti.

Show-ul de la Sala Palatului care a avut aproape 3 ore, 14 look-uri, momente emotionante dedicate artistilor disparuti (Marina Scupra, Adrian Enescu) dar si reinterpretari modern ale unor hit-uri din anii 80 va putea fi vazut in Sali de teatru sau Sali Polivalente din marile orase ale tarii – Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi, Oradea sau Suceava.

“ADOR este un spectacol foarte personal si emotionant pentru mine si sunt foarte bucuroasa ca, impreuna cu Agurida, putem sa-l daruim si spectatorilor din tara care nu pot ajunge in Bucuresti, la Sala Palatului. Publicul din aceste orase m-a ajutat enorm cand eram la inceputul carierei si e o mare bucurie sa ma intorc sa le daruiesc din muzica mea”, spune Loredana despre Aventura de a merge din nou prin tara cu show-ul sau manifest.  

Anuntat ca un concert manifest, Loredana a spus prin ADOR o poveste despre bucuria vietii, despre recunostinta fata de cei care te insotesc in experiente, despre familie, iubire si despre curajul de a te arata asa cum esti. Concertul este insotit de un CD cu acelasi nume care contine 12 dintre piesele emblema ale anilor 80, rezultate din colaborarea cu genialul compozitor Adrian Enescu, in variantele lor originale, asa cum s-au regasit pe albumele “Buna seara, iubite” si “Un buchet de trandafiri”
 
 Iata programul tuneului national LOREDANA - ADOR.

11.03-CLUJ;
13.03-BRASOV;
16.03-GALATI;
17.03-CONSTANTA;
18.03 - PLOIESTI
19.03-IASI;
20.03-SUCEAVA;
21.03- BACAU;
23.03-PITESTI;
24.03-TR.SEVERIN;
25.03-TIMISOARA;
26.03 - ORADEA.

Acesta este al patrulea turneu national al Loredanei in ultimii ani, artista facandu-si o datorie de credinta pentru publicul sau din tara de a le prezenta show-ul sau anual in care se redefneste ca artista imbinand tehnologia de ultima ora cu costume spectaculoase si hiturile sale cele mai mari.

Toate spectacolele incep la 19.30.
Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacole precum si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro si entertix.ro.
Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770,

Distribuie aceasta pagina

)