Concert lectie pian

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 mar 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Ioana Maria Lupașcu

Nascută la Brăila, începe studiul pianului la vârsta de 4 ani cu prof. Mircea Bogatu. Absolvă Liceul de Muzică ” George Enescu” București, apoi Conservatorul “Ciprian Porumbescu” București, obținând la susținerea licenței (Conservatorul ” George Enescu” Iasi) nota maximă.

Câștigătoare, finalistă sau laureată a numeroase concursuri, dintre care Lira de Aur-Suceava
( Premiul I, II, III), Concursul Național de Muzică – în anii copilăriei (Premiul I), “Mihail Jora” București (premiu special), Konzerteum – Grecia (Premiul III), Ferdi&Lili Statzer – Istanbul, Turcia (unde a câștigat și Premiul “Vedat Kosal “) nu s-a simțit atrasă de viața competițională și a început cariera solistică, fiind prezentă pe scene din Italia, România, Elveția, Croația, Slovacia, Belgia, Lituania, Turcia, Spania, Germania.

Din 2007 este solistă a Filarmonicii ” Paul Constantinescu” Ploiești.
Este invitată să susțină conferințe pe diverse teme cum au fost cele în cadrul Bookland sau 11EVEN și a fost, de asemenea, ambasadoare a copiilor supradotați.

Vârsta minimă: + 7 ani.

Pret bilet: 15 lei

Un bilet este valabil pentru 2 persoane!

Pentru informații suplimentare, vă invităm să apelați la: 021.220.22.47.

Bilet în așteptare / ÎMPREUNĂ pentru copii : 15 lei

La fiecare bilet pe care îl achiziționați ”în așteptare”, Opera Comică pentru Copii acordă încă unul și astfel oferim ÎMPREUNĂ bilete cadou pentru copiii instituționalizați, din medii defavorizate sau cu probleme de sănătate.

Cu o zi inaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice.

Distribuie aceasta pagina