Concert lectie Harpa

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 iun 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

După absolvirea Universităţii Nationale de Muzică, Ion Ivan-Roncea s-a impus în scurt timp ca unul dintre cei mai apreciaţi artişti români, cântând cu toate Filarmonicile din ţară şi susţinând numeroase recitaluri, ce s-au bucurat de o primire entuziastă din partea publicului şi a criticii.

A întreprins turnee în Austria, Germania, Franța, Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Spania, Italia, Grecia, Bulgaria, Turcia, Israel, Moldova, Rusia, Polonia, Ungaria, Republica Cehă, Țara Galilor, Serbia, Slovacia, China, SUA, Elveția, Suedia,
A apărut ca solist în Festivalurile „George Enescu” (Bucuresti), Salzburg, Viena, Maastricht, Cardiff, Budapesta, Belgrad, Godollo, La Coruna şi în Congresele Mondiale de Harpă din Olanda, Israel, Austria, Franţa și Republica Cehă.

Ca pedagog este preocupat de formarea unor harpiști-muzicieni, încercând să le insufle acestora dragostea pentru muzică și harpă. Majoritatea studenților și absolventilor clasei de harpă de la Universitatea Națională de Muzică din București sunt prezenți pe scenele de concert, atât ca soliști, cât și ca membri ai unor ansambluri camerale și orchestrale.

Distribuie aceasta pagina