Concert lectie Harpa

Alege evenimentul

10 iun

ora 10:00

Concert lectie Harpa

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Salonul Mozart - intrare curte)

Bilete   

de la 15,00 RON

11 iun

ora 10:00

Concert lectie Harpa

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Salonul Mozart - intrare curte)

Bilete   

de la 15,00 RON

După absolvirea Universităţii Nationale de Muzică, Ion Ivan-Roncea s-a impus în scurt timp ca unul dintre cei mai apreciaţi artişti români, cântând cu toate Filarmonicile din ţară şi susţinând numeroase recitaluri, ce s-au bucurat de o primire entuziastă din partea publicului şi a criticii.

A întreprins turnee în Austria, Germania, Franța, Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Spania, Italia, Grecia, Bulgaria, Turcia, Israel, Moldova, Rusia, Polonia, Ungaria, Republica Cehă, Țara Galilor, Serbia, Slovacia, China, SUA, Elveția, Suedia,
A apărut ca solist în Festivalurile „George Enescu” (Bucuresti), Salzburg, Viena, Maastricht, Cardiff, Budapesta, Belgrad, Godollo, La Coruna şi în Congresele Mondiale de Harpă din Olanda, Israel, Austria, Franţa și Republica Cehă.

Ca pedagog este preocupat de formarea unor harpiști-muzicieni, încercând să le insufle acestora dragostea pentru muzică și harpă. Majoritatea studenților și absolventilor clasei de harpă de la Universitatea Națională de Muzică din București sunt prezenți pe scenele de concert, atât ca soliști, cât și ca membri ai unor ansambluri camerale și orchestrale.

Pret/bilet: 15 lei

La un bilet cumparat primesti inca unul GRATUIT!

Pentru informații suplimentare, vă invităm să apelați la: 021.220.22.47.

Bilet în așteptare / ÎMPREUNĂ pentru copii : 15 lei

La fiecare bilet pe care îl achiziționați ”în așteptare”, Opera Comică pentru Copii acordă încă unul și astfel oferim ÎMPREUNĂ bilete cadou pentru copiii instituționalizați, din medii defavorizate sau cu probleme de sănătate.

Cu o zi inaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice.

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea