Bilete la Concert La vie en rose

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

EMY DRAGOI revine la Clubul Taranului din Bucuresti cu un concert - martisor oferit in special doamnelor si domnisoarelor sarbatorite in prima luna de primavara: pe 6 martie de la ora 20.

Buchetul de sansonete culese de malurile Senei - acolo unde a locuit timp de 15 ani, a studiat la Academia de Jazz Bill Evans, a inregistrat 2 albume alaturi de crema jazz-ului frantuzesc si a fost desemnat “Artistul jazz al anului 2005” – va fi inmanat celor prezenti alaturi de o buna parte din familia sa : Alessia & Bianca Dragoi (viori), Florentina Dragoi (chitara si voce), Robert Cina (bass).

Muzica nemuritoare, emotie, surprize placute, bucuria impartasirii. Asta propune concertul “La vie en rose” celor care isi vor face rezervare pentru seara de 6 martie la Clubul Taranului.

Pret bilet : 40 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina