Bilete la Concert Jerusalem of Gold - Corul National de Camera Madrigal - Marin Constantin

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 03 oct 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Duminică, 3 octombrie 2021, ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Ambasada Israelului în România invită publicul la Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” din București la Concertul „Jerusalem of Gold”, spectacol dedicat intrarii in Noul An evreiesc 5782.

Evenimentul se va bucura de prezența extraordinară a Excelenței Sale, Domnul David Saranga, Ambasadorul Statului Israel în România și prieten de seamă al culturii române, care va interpeta pe scena Teatrului de Vară „Mihai Eminescu” o selecție de poezie.

De peste 58 de ani promotor al diplomației culturale, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, va aduce pe scenă duminică un program coral divers și cuprinzător, dedicat celebrării prieteniei dintre poporul român și cel israelian și, totodată, a spiritului noilor începuturi, când se cuvin urări de sănătate, pace și bunăstare.
Repertoriul Concertului „Jerusalem of Gold” cuprinde lucrări emblematice pentru cultura și creația israeliană, iterpretate de Corul Madrigal în premieră absolută. De asemenea, evenimentul va fi completat cu piese din folclorul autentic românesc precum și partituri complexe din istoria muzicii universale și contemporane.

Datorită condițiilor de securitate, accesul publicului cu genți voluminoase sau de laptop este interzis. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Evenimentul se va desfășura respectând toate normele de prevenție COVID-19 în vigoare la data de 3 octombrie 2021.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 70 lei (categoria 1), 50 lei (categoria 2), respectiv 30 lei.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.