Bilete la Concert Fuego

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 dec 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Turneul "FUEGO - COLINDATOR LA PORTILE CERULUI!" cuprinde :

Bucuresti - 3 Decembrie, ora 20:00, Sala Mare TNB
Târgu Jiu - 4 Decembrie, ora 17:00, Cinema Sergiu Nicolaescu
Craiova - 4 Decembrie, ora 20:00, Teatrul National
Arad - 5 Decembrie, ora 20:00, Filarmonica de Stat
Satu Mare - 8 Decembrie, ora 20:00, Casa de Cultura a Sindicatelor
Cluj-Napoca - 9 Decembrie, ora 20:00, Cinema Florin Piersic
Brasov - 10 Decembrie, ora 20:00, Teatrul Sică Alexandrescu
Pitesti - 13 Decembrie, ora 20:00, Casa de Cultura a Sindicatelor

Luna decembrie va fi luna în care Paul Surugiu- Fuego, un brand al Crăciunului românesc, un adevărat fenomen, Artist al Poporului Republicii Moldova și unul dintre cei mai iubiți artiști români va porni la drum cu un tur de forțe, un turneu eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă, spiritului românesc și valorilor autentice- "COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI!"

Turneul va debuta pe 3 și se va încheia pe 29 decembrie, poposind în mai toată România, dar și în Republica Moldova. Fuego propune publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. Astfel că ne vom bucura împreună, într-un show de sunet și lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți și de oamenii dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care mulți l-au uitat din păcate.

Alături de band-ul său și de câteva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, două ore de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu va mai conta cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice! Detalii găsiți pe site-urile artistului – www.paulsurugiu-fuego.ro, www.artbyfuego.ro, dar și pe pagina de Facebook a lui Fuego – Paul Surugiu-Fuego Official! Nu ratați așadar, cel mai important eveniment al lunii decembrie, spectacolul lui Paul Surugiu-Fuego!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.