Concert Extraordinar de Craciun - Stefan Banica

Data si locatia

19 dec

ora 19:30

Concert Extraordinar de Craciun - Stefan Banica

Cluj-Napoca, BT Arena (Sala Polivalenta Cluj-Napoca)

Bilete   

de la 60,00 RON

Concert Extraordinar de Crăciun marca Ștefan Bănică
19 decembrie 2018, Sala Polivalentă

Seria concertelor extraordinare de Crăciun, marca Ștefan Bănică, continuă și în 2018!

Ștefan Bănică revine în 19 decembrie 2018, pentru a treia oară, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, pentru a aduce spiritul și magia sărbătorilor de iarnă în inima Transilvaniei!
Susținut pentru al III-lea an consecutiv - în Cluj-Napoca, respectiv în ultimii 17 ani - în București, acest eveniment devine, de la an la an, o tradiție, ce marchează emoția de a păși cu inima deschisă în perioada sărbătorilor de iarnă!
Din 2002 până în prezent, artistul a susţinut peste 65 de concerte de Crăciun, unde au participat peste 340.000 de persoane, iar faptul că de la an la an sunt stabilite noi recorduri ca număr de spectatori şi de concerte susţinute, demonstrează că acest eveniment devine tot mai impresionant şi mai îndrăgit odată cu trecerea timpului.
Secretul longevității? Artistul își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție. Ștefan Bănică spunea: „muzica bună uneşte generaţiile!”. Asta se vede în fiecare an în sălile pline ale concertelor sale de Crăciun.
Muzica live, efectele speciale, show-urile de lumini, coregrafiile, precum și invitații-surpriză, sunt elementele ce asigură calitatea unui show complex, surprinzător, dar și emoționant în același timp.
Participarea la acest minuntat concert, alături de cei dragi, e cel mai frumos mod de a intra în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă!

Prețul biletelor variază în funcție de amplasarea în sală, astfel:

Categoria VIP - 300 RON (Bilet care conține un pachet cu ultimul album, Picat din luna, și materiale promoționale Ștefan Bănică)
Categoria I - 200 RON
Categoria II - 150 RON
Categoria III - 100 RON
Categoria IV - 60 RON

Distribuie aceasta pagina

)