Concert Extraordinar de Craciun - Stefan Banica

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 dec 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Concert Extraordinar de Crăciun marca Ștefan Bănică
20 decembrie 2017, Sala Polivalentă

Seria concertelor extraordinare de Crăciun, marca Ștefan Bănică, continuă și în 2017!
Ștefan Bănică revine în 20 decembrie 2017, pentru a doua oară, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, pentru a aduce spiritul și magia sărbătorilor de iarnă în inima Transilvaniei!
Susținut pentru al II-lea an consecutiv - în Cluj-Napoca, respectiv în ultimii 16 ani - în București, acest eveniment devine, de la an la an, o tradiție, ce marchează emoția de a păși cu inima deschisă în perioada sărbătorilor de iarnă!
Secretul longevității? Artistul își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de exceptie. Ștefan Bănică spunea: „muzica bună uneşte generaţiile!”. Asta se vede în fiecare an în sălile pline ale concertelor sale de Crăciun. În plus, muzica live, efectele speciale, show-urile de lumini, coregrafiile, precum și invitații surpriză, sunt elementele ce asigură calitatea unui show complex, surprinzător, dar și emoționant în același timp.
În Concertele de Crăciun din 2017 se vor regăsi atât piese noi, întrucât, la începutul acestei toamne, va fi lansat un nou material discografic – „Picat din Lună” – album ce va purta semnatura inconfundabilă a lui Ștefan Bănică și care va conține colaborări neașteptate, cât și hiturile lansate de-a lungul anilor de către artist.
Ștefan Bănică este un artist complet, ce a atins recorduri de neegalat în cariera sa de peste 30 de ani, în muzică, teatru, film și televiziune. Show-urile sale, ce-i poartă amprenta inconfundabilă, sunt unice în întreg showbiz-ul românesc.

Distribuie aceasta pagina