Concert Avishai Cohen

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 nov 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Stimati Clienti,

Organizatorul evenimentului anunta amanarea concetului “Avishai Cohen” din data de 9 noiembrie 2017, Bucuresti, pentru o data care va fi comunicata ulterior.

“Intrucat Sala Radio este blocata de catre Curtea de Conturi, ne vedem nevoiti sa amanam concertul Avishai Cohen pentru o data ce va fi stabilita ulterior (probabil prima parte a anului 2018).”

Biletele deja achizitionate raman valabile pentru noua data.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate o vor putea face la sediul www.bilete.ro, prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete, pana la data de 17 noiembrie 2017!!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la sediul Bilete.ro pot trimite biletele prin curier la adresa Str. Ion Neculce nr. 16, Etaj 1, Bucuresti, Sector 1, Cod Postal 011255 pana in maximum data de 17 noiembrie 2017).

In caz de returnare a contravalorii de catre www.bilete.ro, se va returna doar contravaloarea biletelor - celelalte costuri suplimentare nu se vor returna/deconta (exemplu de costuri suplimentare: transport prin curier sau posta, comisioane bancare, comisioane sau taxe ale www.bilete.ro, etc. - servicii adiacente si deja prestate in virtutea intrarii in posesie). Biletele deteriorate nu se vor primi pentru retur.

Adresa Sediul Bilete.ro: Str. Ion Neculce nr. 16, Etaj 1, Bucuresti, Sector 1, Cod Postal 011255.

Program de lucru cu publicul: Luni - Vineri 10:00-17:00

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate!

O zi frumoasa!

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS prezinta cu mandrie in Romania

AVISHAI COHEN
În luna martie a anului 2017, trompetistul Avishai Cohen isi va lansa noul album si va incepe turneul de promovare pentru mult asteptatul sau album ce va fi lansat tot la prestigiosul label ECM. Dupa aclamatul debut pe o scena din Romania (Sala Radio, Noiembrie 2016), iata ca Jazz Syndicate Live Sessions il readuce pe apreciatul trompetist pentru un nou concert eveniment.

Votat tip de trei ani consecutiv drept “Rising Star” de catre prestigioasa DownBeat Jazz Magazine - Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician cu un sunet individual si un spirit iscoditor, un tot mai creativ interpret-compozitor deschis la mai multe genuri jazzistice precum și un activ sef de formatie sau sideman. Prestigioasa publicatie The New York Times l-a descris ca fiind "un trompetist extravagant de inzestrat, relaxat și sentimental... combinând cu dexteritate sensibilitatea și flerul", în timp ce Chicago Reader l-a considerat ca fiind "probabil cel mai interesant muzician de jazz israelian din lume”.

Pe langa aclamata activitatea muzicala cu trioul Triveni, trompetistul inregistreaza si sustine turnee mondiale alaturi de Mark Turner Quartet, sau 3 Cohens Sextet - bandul de familie alaturi de sora lui, clarinetist-saxofonista Anat, și frazzle saxofonist Yuval. Cohen a fost, de asemenea, un membru marcant al prestigiosului San Francisco Jazz Collective, cap de afis la “sacrul” Village Vanguard sau Carnegie Hall, și a apărut pe coperta prestigioasei DownBeat Jazz Magazine in ianuarie 2012. Din 2015, Avishai Cohen a fost numit si director artistic al Festivalului Internațional de Jazz de la Ierusalim.

In seara de 9 Noiembrie, pe scena de la Sala Radio, vor urca:

Avishai Cohen - trompeta; Yonathan Avishai - pian; Yoni Zelnik - bass; Jonathan Blake - baterie;

Evenimentul “AVISHAI COHEN”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, unde anul acesta vor mai concerta:

KENNY GARRETT - Do Your Dance
- 23 Februarie 2017, Sala Radio - Bucuresti
- 25 Februarie 2017, Casa de Cultura a Studentilor - Cluj;
JOE LOVANO - Master of Saxophone - 25 Martie 2017, Sala Radio - Bucuresti.
SOMI - The Lagos Music Lounge - 13 Aprilie 2017, Sala Radio - Bucuresti.

PROGRAM:
Concertul “AVISHAI COHEN” va avea loc pe 9 Noiembrie 2016, orele 20:00 la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

Eveniment recomandat de MAGIC FM!

Distribuie aceasta pagina