Concert Amy Lives

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 dec 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Proiectul “Amy Lives” se concentrează pe EVOLUȚIA muzicii artistei Amy Winehouse.
Așa cum adoră să afirme, ”Viitor, nu Trecut”. Când vei auzi muzica live a trupei Amy Lives, vei ști că ai în fața ta Membrii Originali ai trupei care a cântat cu Amy Winehouse.

De data aceasta ne vom bucura împreună de prezența lor la Timișoara, într-un concert live la Filarmonica Banatul, pe data de 7 decembrie 2017. Ne putem aștepta la un mix între muzica pe care o cunoaștem deja și piese noi, cu alte cuvinte un spectacol distractiv și plin de culoare.

Proiectul Amy lives a luat nastere din dorinta de a aduce un tribut unei mari artiste Amy Winehouse . Trupa ei originala va concerta impreuna cu solista Manuela Panizzo la Filarmonica Banatul in data de 07 dec . Incepand cu ora 21:00 . Posesorii de bilete la loje si loje centrale, vor beneficia de parcare gratuita, si de un cocktail in sala de la Filarmonica impreuna cu artistii . Intrarea in sala se va face de la ora 20:00. Printre sponsori si parteneri se numara Radio Zu, Filarmonica Banatul, Camera de Comert si Industrie Italiana in Romania.

Distribuie aceasta pagina

)