Concert Alexandra Usurelu - "Lumea, cum ai vrea sa fie" la Beraria H

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 oct 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

După un turneu plin de succes în toată țara, Alexandra Ușurelu revine în capitală cu un show Full Band la Berăria H - Orașul cu Chef De Viață. Artista promite un spectacol complex cu un decor impresionant, video mapping și lumini, un show pe care nu vrei să-l pierzi dacă te pasionează muzica autentică adusă la rang de artă.

Acces 19:30 | Show 21:30

Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în sutele de concerte susținute până acum drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente. Alexandra Ușurelu este un nume ce garantează o anume ținută artistică, într-un context muzical lipsit de consistență. Cu un singur album lansat, aceasta confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Bilete:
70 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe bilete.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos
- de la intrare în seara evenimentului

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Distribuie aceasta pagina