Bilete la Coliba iepurasului

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 23 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

O minunata poveste despre prietenie. Olguta Ciupercuta, este cea mai indragita educatoare de la gradinita din padure. Activitatile ei sunt pline de informatii utile transmise prin joc si voie buna.

Ionica este un iepuras dragalas dornic sa mearga la gradinita si sa se joace cu copiii, dar de data asta nu poate pentru ca trebuie sa-si faca o casuta in care sa treaca iarna. Ajutat de sfaturile copiilor, isi construieste cea mai rezistenta si calduroasa coliba, dar ii va fi furata de catre vicleana vulpe. Va reusi oare Ionica sa-si recapete casuta? Bineinteles, pentru ca are foarte multi prieteni. Cine sunt acestia? Ramane sa-i descoperiti.

Spectacol de teatru cu papusi si actori la vedere, live, interactiv, adaptare dupa povestea lui V. Capita cu acelasi nume, care se adreseaza tuturor copiilor.

Durata: 35-40 minute

Pret Biet - 15 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.