Bilete la Cine vrea sa mearga la Polul Nord?

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 dec 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Trupa de teatru muzical-educativ pentru copii PAM PAM vă invită pe 14 DECEMBRIE la Sala Dalles, începând cu ora 11:00, la cel mai frumos spectacol de iarnă: „Cine vrea să meargă la Polul Nord?“

Pia, Vio şi Kito, cele trei personaje PAM PAM, aduc în scenă o poveste originală, interpretată live, care are rolul de a stimula imaginația și creativitatea micilor spectatori. O oră magică în care copiii vor descoperi frumusețea Crăciunului prin cântec si dans, un spectacol intercativ despre serbările iernii în diferite țări ale lumii.

Spectacolul pornește de la curiozitatea celor trei prieteni, care se bucură de zăpadă si se hotărăsc să călătorească spre Polul Nord, pentru a-l întâlni pe Moș Crăciun. Prima lor oprire este în Rusia pentru a-l vizita pe Ivan – amicul lui Kito. De aici mai departe aventura prinde din ce în ce mai multă culoare. Cei patru vizitează continente și tări diferite, află tradițiile și obiceiurile specifice locurilor, călătoresc muzical, cântă și danseaza, fascinându-i pe micii spectatori care exersează coregrafii simple și amuzante.

Surpriza finală este, bineînțeles, întâlnirea cu Moș Crăciun și Crăciunița! Moș Crăciun sosește pe scenă spre încântarea tuturor și se alatură prietenilor săi dansând împreună Imnul de iarnă.

„PAM PAM este un proiect educațional interactiv care își propune să aducă copiii și părinții împreună în sala de spectacol, să îi familiarizeze cu conceptele de teatru, muzică și dans, să îi învețe atât despre tradițiile, cultura și obiceiurile altor popoare, cât și despre valorile fundamentale în viață“, spune Daniela Toma, producătorul şi iniţiatorul proiectului PAM PAM.

REGIZOR: Corneliu Reu
DISTRIBUȚIE: Georgeta Nedelcu, Gabriela Marin, Filip Popa, Vlad Ianuș/Răzvan Dragu
MUZICA: Vlad Mihalache
COREGRAFIA: Rodica Ghiță
PRODUCȚIA: Daniela Toma

Întreaga regie, scenografie, coregafie a spectacolelor PAM PAM sunt gândite să se plieze într-un mod atractiv vârstei micilor spectactori şi în acord cu mesajul transmis prin scenariu. Scenariile spectacolelor sunt inspirate din viaţa cu zi cu zi a copiilor şi aduc elemente ancorate în realitatea lor, având loc o punere în scenă a unor situaţii concrete în care învaţă să se comporte şi să reacţioneze.

În repertoriul trupei de teatru muzical PAM PAM, mai pot fi vizionate spectacolele: „Călătorie muzicală pe aripile Vântului“, „La şcoală este ca-n poveşti“, „Petrecere cu peripeţii“, „Sărbătoare românească pe portativ“, „Joaca de-a Eroii!“.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.