Bilete la Ciao Bella la Artist Cafe

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 oct 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

O incursiune sensibilă și plină de umor în universul feminin “Ciao Bella!”

Trei actrițe excepționale, sensibile și plin de umor vă vor vorbi direct, vor coborî printre scaune, vă vor încinge spiritele, într-un spectacol de calitate, viu, alert!

Un spectacol dedicat ambelor “tabere” - publicul feminin, care se va regăsi cu siguranță în poveștile celor trei, și celui masculin, care ar putea înțelege universul “iubitelor, soțiilor, doamnelor, fetelor, femeilor”, care îi însoțesc în minunata aventură numită viața de zi cu zi.

Cu Ioana Flora, Cătălina Mustață și Clara Flores în distribuție și regizată de Antoaneta Zaharia, spectacolul este o confesiune – monolog în care trei femei, aflate în jurul vârstei de 40 de ani, cele mai bune prietene, își dezvăluie treptat dorințele, speranțele, nostalgiile, problemele și încep să se bucure de viața pe care o au și să aibă curajul de a lua decizii.

Spectacol live de comedie, recomandat persoanelor cu vârsta peste 12 ani.
Actorii vor da viață personajelor: Petra, Moni și Bianca.
Distribuţie: Ioana Flora, Cătălina Mustață și Clara Flores

Durata: 90 de minute

Artist Café – Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, București (în cadrul magazinului Diverta).

Rezervări la +40 756 777 577

Ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a avea timp să vă comandaţi băutura preferată de la Artist Cafe.

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.