Christmas Wonderland

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 dec 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

DING, DANG, DING

STIRE IMPORTANTA PENTRU TOTI CEI CARE CRED IN MOS CRACIUN

CIRCUL METROPOLITAN confirma ……MOS CRACIUN EXISTA! SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN ….BUCURESTI, CIRCUL METROPOLITAN!

Invingand frigul si zapada, insotit de reni si craciunite, direct din America, cu sania magica ca mijloc de transport, cu exces de echipaj, sacul fermecat pliiiin de daruri, va ajunge in Bucuresti !

Vino la sala de spectacole din Aleea Circului in zilele de 20 decembrie, - ora 19.00 și 21 decembrie de la ora 11.00 si ora 19.00 sa traiesti cel mai frumos vis de iarna, sa ninga peste tine cu fulgi de bucurie, lumina si amintiri, intr-un show de variete stralucitor in stilul marilor scene din Las Vegas in care artisti, balerini, dansatori, artisti acrobati vor canta cele mai cunoscute colinde ale lumii si te vor incanta in pas de dans! La Circul Metropolitan, jucariile si personajele din desene animate vor prinde viata si ne vom juca timp de aproape doua ore de-a copilaria !

Te asteptam, dragul nostru spectator, sa scriem impreuna, in cartea vietii tale, una dintre cele mai frumoase pagini despre iubire, familie, bradul impodobit, miros de mere coapte si cozonaci, colinde, luminite, despre copilul din tine, despre CRACIUNUL 2017!

VINO SA INTAMPINI CRACIUNUL LA CIRCUL METROPOLITAN BUCURESTI !

Te ASTEAPTAM la Sala de Spectacole din Bucuresti, Aleea Circului in data de 20 decembrie incepand cu ora 19.00 si in data de 21 decembrie de la ora 11.00 si ora 19.00 . Accesul in sala se face cu o ora inainte de primul gong!

Durata spectacol:100 minute
Tip spectacol:variete
Recomandat : varsta:5-95 de ani

Din repertoriu de colinde amintim:

Let is Snow
Holly Jolly Christmas
Jingle Bells
Rudolph The Red Nose Reindeer
Man With a Bag
Pure Imagination
Jolly Holiday
All I Want For Christmas Is My Two Front Teeth
Sleigh Ride
Winter Wonderland
Have a Yourself a Merry Little Christmas
When A Child is Born
Silent Night
The First Noel
Jingle Bell Rock
Santa Clause Is Coming To Town
White Christmas

În atenția persoanelor cu dizabilități

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, institutia acorda gratuitati in limita locurilor disponibile dar nu mai mult de 5 locuri la fiecare Concert gazduit. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de programare si in baza unor documente doveditoare.

Video

Distribuie aceasta pagina