Cherchez la femme

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 mai 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Despre Dragoste, fara cuvinte...
“Cherchez la femme!” se identifică cu stilul deja consacrat al Școlii lui Dan Puric, însă Petrică Voicu, creatorul acestui spectacol, și-a găsit, după mulți ani de lucru, propria cale de expresie. Cu mesajul său simplu – viața ca o călătorie în căutarea iubirii – “Cherchez la femme!” nu este o piesă de teatru obișnuită, cu dialoguri greoaie, ci un gând efervescent, care prinde viață și încearcă să se elibereze de legile clasice ale scenei.

Un calator cu valiza in mana cauta in timpul de astazi, ceva ce pare ca a disparut cu desavarsire -Dragostea.

Cautand Femeia, el cauta in fapt Nobletea, Puritatea, Blandetea, dar la tot pasul intalneste lacomia, minciuna, alienarea si insasi moartea. Tenacitatea sa este rasplatita in final cu intalnirea Dragostei- cea care daruieste un sens vietii!

Pantomimă și dans, lumină și întuneric, realitate dură și vis gingaș, din toate acestea se naște misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri și durere, “Cherchez la femme!” ne vorbește despre de fapt despre îndrăgostire, ca miracol al Universului.

Iar îndrăgostirea nu este hrănită decât de femeie, cea care are puterea de a regenera omul și odată cu el, lumea întreagă.

Distributia: Petrica Voicu, Elena Rusu, Emanuela Ciucan, Diana Vladu, Vadim Rusu, Sebastian Petrovici.

Distribuie aceasta pagina