Bilete la CFR Cluj - U Craiova - Casa Liga 1

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 iul 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Începem noul sezon de Liga 1!

CFR 1907 Cluj începe sezonul 2021-22 al Ligii 1 împotriva nou-promovatei FC U Craiova 1948. Biletele pentru meciul din data de 16 iulie 2021, ora 21:30, au fost puse în vânzare!

VIP A – 50 lei
VIP B – 70 lei
Tribuna 1 – 20 lei
Tribuna 2 – 15 lei
Peluză – 10 lei

PROGRAM CASIERIE PELUZĂ

JOI, 15 iulie: 11:00 – 17:00
VINERI, 16 iulie: 11:00 – 21:30

PROGRAM CASA DE BILETE FANSHOP (TRIBUNA 2)

JOI, 15 iulie: 11:00 – 18:00
VINERI, 16 iulie: 11:00 – 18:00

Toți spectatorii care vor veni să susțină echipa trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), în format fizic (listate). De asemenea, conform noului protocol întocmit de Federația Română de Fotbal, vor avea acces și spectatorii care prezintă dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Copiii cu vârsta de 3 ani împliniți sau mai mari au nevoie de documentul medical care să le permită accesul pe stadion, conform procedurii de mai sus. Toți copiii au nevoie de bilet pentru a intra la meci, indiferent de vârstă.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.