Bilete la CFR Cluj (ROU) v Sevilla (ESP) - Europa League

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Primăvara Europeană se joacă la Cluj! Campioana CFR va evolua în 16-imile Europa League împotriva celor de la Sevilla FC, joi, 20 februarie, ora 19:55.

Vino și tu în Gruia! Băieții au nevoie de susținerea ta pentru a reuși un nou rezultat important în Europa!

Prețuri bilete:

Tribuna 2 – 100 lei

Tribuna 1 – 100 lei

Peluza 1 – sector 25 (Galeria CFR) – 50 lei

Peluza 1 – sector 26 – 50 lei

VIP B – 200 lei

VIP A – 300 lei

Abonații echipei noastre pentru Liga 1 sezonul 2019/2020 vor beneficia de 20% reducere din prețul unui bilet (reducerile se aplică doar la CASELE DE BILETE de la Stadionul CFR). De asemenea, în perioada 20 ianuarie - 31 ianuarie, abonații vor avea prioritate să își păstreze locul de pe abonament. După această dată, abonații vor beneficia în continuare reducerea de 20%, însă își vor achiziționa bilet pe locurile rămase disponbile.

Elevii beneficiază de intrare gratuită la acest meci, doar dacă vin în mod organizat cu clasa însoțiti de un adult la fel ca la meciurile cu Rennes si Celtic din grupa E (vom anunța pe site-ul www.cfr1907.ro toate condițiile de înscriere în zilele următoare)

Hai CFR!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.