Bilete la CFR 1907 CLUJ – FC U CRAIOVA 1948

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

NE VEDEM CU TOȚII ÎN GRUIA

CFRiști, joia aceasta este o zi importantă pentru clubul nostru, e ziua care ne poate readuce în Europa! Vă așteptăm în număr cât mai mare pe 1 iunie, de la ora 20:30, să îi susțineți din tribune pe băieții noștri la meciul cu FC U Craiova 1948, partidă care ne poate asigura prezența în Conference League!

La meciul de baraj, toți suporterii au intrarea gratuită în Tribuna 1 și în Tribuna 2. Cu toate acestea, la solicitarea forțelor de ordine și a firmei de pază, pentru buna desfășurare și organizare înaintea meciului de joi seara, intrarea în T1 și în T2 se va face pe baza unui BILET CU VALOARE ZERO, pentru ca fiecare spectator să se bucure de un loc asigurat în tribune. Tichetele care vă asigură intrarea gratuită pot fi recepționate online, prin bilete.ro, iar pentru cei care nu reușesc să intre în posesia lor prin platformă, le vor putea primi de la porțile stadionului.

Prețurile biletelor pentru meciul cu FC U Craiova 1948:

- Business Lounge - 500 lei
- VIP A - 40 lei
- VIP B - 60 lei
- Tribuna 2 - 0 lei
- Tribuna 1 - 0 lei

Abonații și deținătorii de pachete pentru play-off au dreptul să se așeze pe locurile deținute pe cardurile de abonament în acest sezon. De asemenea, abonații de la VIP pentru sezonul 22/23 vor putea să își ocupe și ei locurile de pe carduri.

Cu ocazia Zilei Copilului, îi așteptăm la stadion pe toți micuții CFRiști, cărora le pregătim o mulțime de surprize!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.