Bilete la Cerere in casatorie

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 oct 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Teatrul de pe Lipscani deschide in 2017 porţile proiectului : “Lipscani Atelier Alternativ”. Aşa cum şi-a propus încă de la început, Teatrul de pe Lipscani vrea să promoveze tinerii actori, regizori şi oameni de teatru.

Va invitam cu drag in anul 2017 sa luati parte la spectacolele noastre, intr-un cadru unic, intim, un loc care isi propune sa devina un mijloc de formare si promovare a tinerilor actori dar si de dezvoltare a publicului tanar, de acomodare a acestuia cu mediul teatral.

Sinopsis:

Cu o tema vesnic actuala, situatia surprinsa in piesa de teatru “Cerere in casatorie” de A.P. Cehov este una plina de ironie, umor, emotie, cu un puternic spirit rusesc si libertate totala de exprimare a celor trei personaje: tatal, fiica si pretendentul acesteia.

Oare cine va castiga suprematia in marea lupta pentru dreptate, pamant si iubire? Va propunem ca printr-o portie zdravana de ras alaturi de Compania de Teatru Cristi Toma, sa descoperiti ce valoreaza mai mult si ce aleg in final personajele noastre: onoarea, interesul, dragostea, puterea sau adevarul?

Distributie:

Andrei Vasilescu

Andra Stoicescu

Mihai Capatana

Durata 1h (Acces general)

 

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.