Bilete la Centrul de echitație Laguna Verde

Data si locatia

01 ian-31 dec
Centrul de echitatie Laguna Verde - 01 ian

Balotesti, Laguna Verde

Bilete   

de la 20,00 RON

Scapa de stresul de la serviciu si uita de grijile de zi cu zi si ofera-ti cateva momente de respiro la Laguna Verde, o oaza de agrement si relaxare! Nu mai lasa drumul lung, obositor si costisitor din capitala pana la statiunile de la munte sau de la mare sa te impiedice sa te bucuri de concediul de care ai nevoie!

Vino si transforma-ti visul in realitate in complexul turistic situat in comuna Balotesti-Fieni, la numai 15 km distanta de capitala! Pe langa conditii excelente de cazare si masa, vei gasi aici nenumarate posibilitati de recreere si agrement, astfel incat tu si insotitorii tai, indiferent de varsta si preferinte, sa petreceti niste clipe de neuitat.

Fie ca doriti sa invatati chiar dumneavoastra sa calariti sau doriti sa va invatati copiii sa calareasca, clubul nostru impreuna cu instructorii clubului nostru de echitatie si calarie sunt gata sa va intampine si sa va asiste.

Daca doresti sa evadezi din agitatia si poluarea cotidiana te asteptam! Pentru orice nivel de pregatire de la incepatori la avansati.

Elevi incepatori: invatarea mentinerii echilibrului, pas, trap si initiere galop la coarda, pas si trap liber in manej. Cursanti avansati: exercitii libere in manej la trap si galop, plimbari prin padure.

Program:
Marti – 9:00 / 19:00
Miercuri – 9:00 / 19:00
Joi – 9:00 / 19:00
Vineri – 9:00 / 19:00
Sambata – 9:00 / 19:00
Duminica – 9:00 / 19:00
– – –
Luni – inchis

Cost Participare la cursul online :

Lectii incepatori cu instructor:
30 min – 60lei
Abonament 10 lectii/30 min – 500lei
– – –
45 min – 80lei
Abonament 10 lectii/45 min –750lei
– – –
60 min –100lei
Abonament 10 lectii/60 min –900lei
– – –
Plimbari calare / cal / 30 min – 50lei
Plimbari ponei / 3 ture manej – 20lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.