CARAVANA JAZZ MANOUCHE

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

În cadrul celui mai nou proiect muzical pe care l-a iniţiat şi lansat (3D Pro’ect), cunoscutul artist Emy Drăgoi va prezenta pe scena special amenajata in incinta Clubului Taranului Roman din Bucuresti in data de 14 octombrie, cu începere de la ora 20, un gen muzical cu o istorie şi un parfum aparte:
“CARAVANA JAZZ MANOUCHE - OMAGIU DJANGO REINHARDT & STEPHANE GRAPPELLI’’

Aduse din Franţa - ţara în care Emy Drăgoi şi-a desăvârşit studiile muzicale, primind titlul de „Artistul anului”, în care i- a descoperit pe iluştrii promotori ai acestui gen muzical, Django Reinhardt şi Stephane Grapelli, dar şi un gen muzical care îl inspiră în propriile apariţii interpretative şi creaţii componistice- acorduri muzicale inedite vor fi înfăţăşate publicului într-o formulă vocal-instrumentală ea însăşi specială. Întâi de toate, alături de Emy Drăgoi si Jazz Hot Club Romania, vor apărea pe scenă membri din trei generaţii de muzicieni ai familiei sale- Bică Drăgoi -acordeon, Bianca Drăgoi-vioară,Alessia Drăgoi-vioară. Acestora li se vor alătura alţi câţiva insturmentişti virtuosi din aceeasi familie -chitaristul Robert Cina, acordeonistul Emilian Ciobanu. Mai mult decât atât, spectacolul este întregit prin prezenţa, într-o ipostază mai puţin cunoscută, a actriţei Anca Sigartău. Apreciată pentru rolurile sale din teatru şi film, pentru prezenţele de la radio şi televiziune, aceasta are însă şi o solidă pregătire muzicală şi legături nu doar tangenţiale cu muzica, pe care în acest spectacol le dezvăluie din plin.

Alăturarea şi armonizarea unor artişti din generaţii diferite, cu formatii si preferinte muzicale diverse îşi găsesc punctul comun în muzicalitatea şi în atmosfera create de ritmurile de jazz manouche, înnobilate de virtuozitatea celor care le transmit, cu bucurie evidenta, către public.

Astfel 3D PRO’ECT este mult mai mult decât un proiect muzical: este muzica însăşi care transcende granite de orice tip : spatiale, temporale, lingvistice, stilistice si contopeste scena cu sala intr-un torent de energie pozitiva si buna dispozitie.

Pret/bilet: 40 lei

Distribuie aceasta pagina