Bilete la Cand ma fac MARE

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 oct 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Când mă fac MARE, cu Ema și Eric – teatru pentru copii și scurt atelier pentru mame
Prieteni din Pitești și împrejurimi!
Sâmbătă, pe 5 octombrie, de la 10.30, vă așteptăm cu mic cu mare la Smart Academy of Languages în Pitești, la piesa de teatru cu Ema și cu Eric Când mă fac MARE, dramatizare după cea mai recentă carte scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană).
Biletele au prețul simbolic de 12 lei de persoană și pot fi achiziționate deja!
Piesa de teatru Când mă fac MARE cu Ema și Eric este jucată de Anca Grosu și Ioana Rizea, adică Trupa Sufletos din București.
În spectacol, cei doi pofiticioși, Ema și Eric, explorează împreună, în stilul, lor caraghios și sincer, tot felul de meserii, principii de viață legate de adevăr și compasiune, află despre campaniile umanitare și de ce sunt ele importante, discută despre adaptarea Emei la școală, printre copii care uneori râd de ea sau o mai împing.
Sunt multe momente haioase, melodii compuse și interpretate de Anca Grosu, iar copiii vor fi invitați să facă mișcare și să se gândească și ei la meserii și valori.
Spectacolul durează 45 de minute și este gândit pentru copiii peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici). Copiii sub 2 ani nu plătesc și pot fi ținuți în brațe (neavând loc alocat).
La final, puteți achiziționa toate cărțile Ioanei Chicet-Macoveiciuc, la prețuri speciale, inclusiv cartea Când mă fac MARE, care include un semn de ușă cadou, scris chiar de Ema. Veți găsi la preț special la spectacol și noul roman despre vindecare, Semn că te am, dar și recent lansata carte pentru copii Mami și tati se poartă ciudat. Autoarea cărților, care va fi și ea prezentă pe 5 octombrie la Pitești. Ea le invită pe mame să participe într-o sală alăturată la un mic atelier de sprijin și ascultare, cât copiii stau la teatru cu Ema și cu Eric.

Mulțumim, Smart Academy for Languages, pentru găzduire!

Să ne vedem cu bine, Pitești!

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.