Bilete la Campionatul European de Atletism pe Echipe Liga I

Data si locatia

19-20 iun

ora 10:00

Campionatul European de Atletism pe Echipe Liga I - 19

Cluj-Napoca, Cluj Arena Virtual

Bilete   

de la 10,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Campionatul European de Atletism pe Echipe Liga I
Cluj-Napoca 2021
Cluj Arena devine în luna iunie teatrul unui spectacol de atletism cum nu s-a mai văzut în România! Fii alături virtual de unii dintre cei mai valoroși atleți din Europa!
România găzduiește în premieră un campionat european cu probe de stadion. Campionatul European pe Echipe Liga 1 este o competiție care aduce la Cluj-Napoca 13 dintre cele mai puternice echipe europene: Belarus, Belgia, Cehia, Elveția, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Olanda, Suedia, Turcia, Norvegia și România.
În încercarea de a accede în Superliga Campionatului European pe Echipe se vor ”bate” pentru puncte echipe din componența cărora fac parte atleți medaliați la nivel mondial și european și deținători de recorduri continentale și mondiale!
Atleții români vor evolua în cadrul unui spectacol atletic excepțional și vor da totul pentru a-și menține un loc cât mai bun în elita continentală!
Chiar dacă accesul spectatorilor nu este permis, poți fi ”prezent” în Cluj Arena!

Îți propunem două variante de bilet virtual:

Fan atletism – 10 lei
Cumpără un bilet virtual și susține atletismul!
Poți contribui la organizarea în cele mai bune condiții a acestui campionat și la promovarea atletismului pe viitor. Doar împreună putem aduce atletismul acolo unde îi este locul, în prim planul competițiilor sportive!

Prezent in tribuna! Experienta virtuala!– 50 de lei
Vrei să te vezi în transmisia televizată care va ajunge în toată Europa? Cumpără o experiență virtuală ”fun experience”, încarcă-ți poza pe după achiziționarea biletului pe https://formfacade.com și vei fi ”prezent” pe stadion prin intermediul unui poster de carton!
Vei fi văzut și admirat de milioane de telespectatori!
Ulterior, dacă vrei să ai amintire posterul de carton, ne poți scrie la tickets@cluj2021.ro și îți vom trimite, cu ramburs, cartonul cu imaginea ta și cu autografele surpriză a unora dintre cei mai buni atleți europeni!
Nota de informare referitoare la prelucrarea pozei dvs.
Vom prelucra poza dvs., în baza consimțământului dvs. exprimat prin încărcarea acesteia după achiziționarea biletului pe https://formfacade.com, în scopul printării acesteia sub forma unui poster de carton, ce va fi așezat pe locul pe care îl alegeți pe stadion.
De asemenea, este posibil ca posterul dvs. să fie vizualizat de telespectatori în cadrul transmisiei televizate, cât și ulterior prin postarea competiției pe diferite platforme de social media (de ex. Facebook, Instagram, YouTube etc.)
Nu vom prelucra poza dvs. în alte scopuri decât cele menționate mai sus.
Vom transmite poza dvs. către furnizorul nostru, Playfield Team, care ne va ajuta cu crearea posterului dvs.
Vom stoca poza dvs. până la data evenimentului cât si pentru o perioadă de 5 zile după finalizarea acestuia, urmând ca ulterior aceasta să fie ștearsă atât de noi cât si de furnizorul nostru, Playfield Team.
Conform legislației referitoare la protecția datelor cu caracter personal, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul la opoziție; dreptul de a vă retrage consimțământul acordat în orice moment și fără a indica vreun motiv.

Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare efectuate, de către FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, precum și pentru exercitarea drepturilor de care beneficiați in acest context, vă rugăm să vă adresați printr-o cerere in format electronic, prin e-mail către [office@fra.ro] sau pe suport hârtie la sediul Federației Române de Atletism, Str. dr. Primo Nebiolo nr. 2, sector 1, Bucuresti, Romania .
Solicitarea dvs. va fi analizată și vi se va răspunde in termen de 30 zile de la primirea solicitării de către FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM. În cazul în care este vorba de cereri complexe sau foarte numeroase, acest termen se poate prelungi cu două luni.


Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.