Bilete la Campionatul European de Atletism pe Echipe Liga I

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 iun 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cluj Arena devine în luna iunie teatrul unui spectacol de atletism cum nu s-a mai văzut în România!

Fii alături de unii dintre cei mai valoroși atleți din Europa!

România găzduiește în premieră un campionat european cu probe de stadion. Campionatul European pe Echipe Liga 1 este o competiție care aduce la Cluj-Napoca 12 dintre cele mai puternice echipe europene: Belarus, Belgia, Cehia, Elveția, Estonia, Finlanda, Grecia, Olanda, Suedia, Turcia, Norvegia și România.

În încercarea de a accede în Superliga Campionatului European pe Echipe se vor ”bate” pentru puncte echipe din componența cărora fac parte atleți medaliați la nivel mondial și european și deținători de recorduri continentale și mondiale!

Sportivii români vor evolua în cadrul unui spectacol atletic excepțional și vor da totul pentru a-și menține un loc cât mai bun în elita continentală!

Vestea bună este că accesul spectatorilor este de acum permis și poți fi prezent în Cluj Arena!
Poți fi alături de cei mai buni atleți ai Europei în zilele de sâmbătă 19 iunie și duminică 20 iunie.

19 iunie – Bilet 1 zi – 15 lei
20 iunie – Bilet 1 zi – 15 lei
19 și 20 iunie – Abonament – 25 de lei

Conform legislației referitoare la protecția datelor cu caracter personal, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul la opoziție; dreptul de a vă retrage consimțământul acordat în orice moment și fără a indica vreun motiv.

Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare efectuate, de către FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, precum și pentru exercitarea drepturilor de care beneficiați in acest context, vă rugăm să vă adresați printr-o cerere in format electronic, prin e-mail către [office@fra.ro] sau pe suport hârtie la sediul Federației Române de Atletism, Str. dr. Primo Nebiolo nr. 2, sector 1, Bucuresti, Romania .

Solicitarea dvs. va fi analizată și vi se va răspunde in termen de 30 zile de la primirea solicitării de către FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM. În cazul în care este vorba de cereri complexe sau foarte numeroase, acest termen se poate prelungi cu două luni.

Regulamentul de participare poate fi verificat AICI

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.