Campionatele mondiale de FUTNET

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 nov 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Campionatele Mondiale de FUTNET 2018, reprezintă un spectacol de excelente abilități ale sportivilor car5e vor să câștige admirația și respectul iubitorilor de sport.
În România numim acest sport tenis cu piciorul sau labtenis, cehii ii spun NOHEJBAL, francezii FOTBAL_BALLON iar coreenii JOKGU.
L această competiție participă 21 țări de pe 4 continente printre care Cehia care este cea mai buna națiune in acest sport și Coreea de Sud care are peste 4 milioane de practicanți de JOKGU.
Campionatele Mondiale de FUTNET se desfășoară pe durata a 3 zile și cuprinde 3 probe: simplu, dublu și triplu. În fapt sunt 3 Campionate Mondiale, câte unul pentru fiecare probă iar în joc se pun 3 seturi de medalii.
Un meci se joacă pe sistemul cel mai bun din 3 seturi căștigătoare fiind echipa care câștigă prima doua seturi. Un set are 11 puncte cu condiția fie minim doua puncte diferență. În cazul in care nu exista diferența de două puncte se continuă pana caând se face această diferență dar nu mai mult de 15 puncte, unde setul se termină chiar dacă diferența este de doar un punct.
Vă promitem o experiență memorabilă și spectaculoasă!

Vizualurile solicitate sunt atasate in mai multe formate astfel incat sa se potriveasca in toate situatiile posibile.

Preturi bilete:

50 lei abonament 3 zile
Vineri 16 NOV 15 lei – acces incepand cu ora 17.00 incepe competitia,
Sambata 17 NOV 20 lei – acces incepand cu ora 17.00 incepe competitia,
Duminica 168NOV 15 lei – acces incepand cu ora 15.00 incepe competitia

Distribuie aceasta pagina