Bilete la Călătorie în lumea filmului și a musicalului

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 23 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

„Călătorie în lumea filmului și a musicalului”
-concert-
17 FEBRUARIE 2019, ora 19.00

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” vă invită într-o „Călătorie în lumea filmului şi a musicalului”, vineri, 17 februarie 2019, începând cu ora 19.00.

Sub conducerea muzicală a dirijorului Alexandru Ilie (debut), lumea filmului se transpune pe scenă unde vă veţi întâlni cu eroii preferaţi din cele mai premiate capodopere ale cinematografiei.

Proiecțiile scenografului Cătălin Ionescu Arbore transformă seara de concert într-o seară de film.

Din program fac parte fragmente din filme și musicaluri celebre precum: Titanic, Harry Potter, Lord of the Rings, Pirates of the Caribbean, Schindler’s List, West Side Story,Le fantôme de l’Opéra, Evita, Notre-Dame de Paris, South Pacific, etc.

Soliști: Bianca Ionescu-Ballo, Gabriela Daha, Daniela Bucșan, Mediana Vlad, George Ionuț Vîrban, Daniel Madia, Florin Budnaru, Anton Zidaru, Marius Mitrofan, Alexandru Constantin,Valentino Tiron,

Conducerea muzicală: Alexandru Ilie (debut)
Dirijor cor: Aurel Muraru
Concept vizual: Cătălin Voineag
Proiecții video: Phd. Arh. Cătălin Ionescu Arbore
Ilustrație coregrafică: Andreea Toma
Dansează: Andreea Toma, Astrid Tomescu, Relu Dobrin
Coregrafie: Relu Dobrin

Cu participarea soliștilor, Orchestrei și Corului Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Pensionarii şi studenţii au reducere la categoria a -II-a, costul unui bilet fiind 15 lei.
Pentru elevii la categoria a -II-a costul unui bilet este 7 lei.

În limita locurilor disponibile, biletele se pot cumpăra şi cu o oră înainte de începerea spectacolului de la casieria Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.
Mai multe detalii legate de spectacolele noastre găsiți pe: www.opereta.ro

Pret bilet :

Categoria 1 : 50 lei
Categoria 2 : 30 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina