Bilete la Bomboana Magica

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 mai 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Descoperă puterea magiei și învinge fricile

Magie și art terapie pentru copii preșcolari

Dragi părinți cu copii mici,

Nu reușiți să-i convingeți să doarmă cu lumina stinsă pentru că le e teamă de întuneric? Țipă ca din gură de șarpe când văd un păianjen? Stau cu nasul doar în telefon și le este greu să își facă prieteni?
Dr. Andrei Teașcă a creat special pentru ei spectacolul Bomboana Magică, la care vă învităm cu drag sâmbătă, 05 martie, ora 11.00, la Casa Magicianului, din strada Vasile Lascăr 132.
Gândit pentru a oferi o experiență amuzantă și interactivă, evenimentul combină trucuri de magie cu elemente de hipnoză și psihologie pentru a ajuta copiii să își înfrunte și chiar să scape de frici, să se deschidă, să câștige mai multă încredere în ei și să se simtă auziți, văzuți și înțeleși.
“Am creat acest eveniment pentru a ajuta copiii să își descopere adevărata putere și să învețe cum să își gestioneze emoțiile într-un mod constructiv. Magia îi va ajuta să se simtă puternici și încrezători, elementele de hipnoză îi vor relaxa și îi vor face să se concentrezi asupra gândurilor pozitive, iar elementele de psihologie le vor valida emoțiile și le vor oferi rezolvări pentru momentele de frică sau timiditate. ” – Dr. Andrei Teașcă, art terapeut
Vă invităm să nu pierdeți această oportunitate unică de a oferi copiilor dumneavoastră o experiență terapeutică și distractivă. Rezervați acum voucherul pentru evenimentul Bomboana Magică și pregătiți-vă pentru o călătorie magică care va schimba în bine viața copiilor dumneavoastră!
Vă așteptăm cu emoție și bună dispoziție! Cost 75ron/persoana.Durata o ora.

Contact 0761334334 sau cabinetandreiteasca@gmail.com

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.