Bilete la Birdie

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 sept 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Agrupación Señor Serrano, Barcelona, Spania

creație : Àlex Serrano, Pau Palacios, Ferran Dordal
manager de proiect : Barbara Bloin
light design și programare video : Alberto Barberá
sound design și ilustrație muzicală : Roger Costa Vendrell
video: Vicenç Viaplana
machete : Saray Ledesma and Nuria Manzano
costume : Nuria Manzano
asistent de producție : Marta Baran
consultant științific : Irene Lapuente / La Mandarina de Newton Project advisor: Victor Molina

cu: Àlex Serrano, Pau Palacios and David Muñiz
voce : Simone Milsdochter

Producători:
Grec 2016 Festival de Barcelona, 2016
Fabrique de Théâtre - Service des Arts de la Scène de la Province de Hainaut
Festival TNT - Terrassa Noves Tendències
Monty Kultuurfaktorij
Festival Konfrontacje Teatralne
Mulțumiri speciale lui José Palazón pentru fotografia utilizată în spectacol (distinsă cu Premiul Internațional de Fotografíe Umanitară „Luis Valtueña“).

Două miraje. Pe de o parte, războaie, secete, despăduriri masive, oceane poluate, exploatarea muncii, instabilitate politică, condiții de sănătate precare, persecuție, deportare forțată, abuz de resurse naturale, rezerve petroliere epuizate, penurie de alimente. Pe de altă parte, magazine pline, străzi sigure, stabilitate familială, servicii de sănătate de calitate, libertate, muncă plătită, respect pentru drepturile omului, bunăstare, reciclare și energii regenerabile, prosperitate, mobilitate socială. Și, între acestea, stoluri de păsări. Mii de păsări migratoare, desenând constant forme abstracte pe cer. Mișcare. Mișcare neîncetată. Păsări… și dincolo de ele, planete, asteroizi, materii prime, galaxii, sânge, celule, arme, atomi, electroni, publicitate, quarc-uri, ideologie, frică, deșeuri, speranță. Viață. Nimic în Cosmos nu se oprește. Repausul este o himeră. Singurul lucru care există e mișcarea. Dacă este imposibil să oprești un electron, ce sens mai are să construiești garduri împotriva stolurilor de păsări?

Fondată de Alex Serrano în 2006, Compania ”Agrupación Señor Serrano” s-a distins prin preocuparea sa pentru extinderea frontierelor teatrale. Spectacolele sale sunt un mix între jocul actorilor, text, video, sunet și machete, care spun povești despre aspectele discordante ale lumii de azi. BIRDIE are la bază două workshop-uri (în Italia și Belgia) și două rezidențe de creație (în Belgia), la care au participat peste 20 de creatori din diferite țări.

Recomandare de vârstă: 12 ani

Spectacol urmat de discuții cu publicul.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.