Bilete la BEACH PLEASE FESTIVAL

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 apr 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Prima ediție a Festivalului Beach, Please se anunța a fi cel mai mare eveniment dedicat muzicii hip-hop & trap organizat în România. Aducând pe aceeași scena atât nume consacrate precum Deliric, Grasu XXL, Dragonu AK47, Chimie & NANE, cât și artiști influenți ai noii generatii precum Killa Fonic, Amuly, Ian, Bvcovia sau OG Eastbull, Beach, Please! își propune sa dea startul sezonului de petreceri cu 3 nopți de neuitat.

STANDARD

Biletul standard iti ofera acces in zona festivalului de tipul ACCES GENERAL. Vei putea urmari concertele din zona comuna si vei avea acces la toate activitatile si zonele special amenajate pentru distractie si relaxare din cadrul festivalului si food court.

VIP

Biletul VIP iti ofera acces de tipul SKIP THE LINE in cadrul festivalului si bratara VIP. In interiorul festivalului, zona VIP este delimitata de restul zonei de concert. Aici vei avea acces la bar privat cu selectie premium de bauturi, toaleta privata si o priveliste mai buna asupra scenei de pe separeul suspendat. Biletele VIP sunt in numar limitat.

BACKSTAGE

Biletul BACKSTAGE iti ofera acces in spatele scenei, la zona artistilor si cea a covorului rosu, acolo unde ai ocazia sa iti intalnesti preferatii. Pe langa pass-ul special, vei primi o bratara VIP, care iti ofera acces de tipul SKIP THE LINE in cadrul festivalului. In interiorul festivalului, zona VIP este delimitata de restul zonei de concert. Aici vei avea acces la bar privat cu selectie premium de bauturi, toaleta privata si o priveliste mai buna asupra scenei de pe separeul suspendat. Biletele BACKSTAGE sunt in numar limitat.

Am pregatit pentru tine zone de relaxare, petrecere și multă distracție! Te așteptăm să cânți și să dansezi alături de noi pe plaja de la apus și până la răsărit, simțindu-te ca personajul principal al filmului verii anului 2022.
At Beach, Please! life becomes a movie!
Festivalul Beach, Please! va avea loc la malul mării, pe plaja Costinesti, în perioada 29 Aprilie - 1 Mai, aducand în inima litoralului românesc 3 zile și nopți de concerte și peste 40 de artiști muzicali de hip-hop & trap din România.
entru persoanele cu vârsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, este necesara completarea de câtre parinti, tutore, persoana responsabila legal a unei declaratii ce priveste accesul la festival.

Declaratia trebuie prezentata in format fizic la intrarea in festival

Este necesara prezentarea unui act de identitate la intrare pentru verificarea vârstei si legitim.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.