Bilete la Baletul Maurice Béjart Lausanne

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 19 sept 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Înființat în 1987, baletul contemporan Béjart Ballet Lausanne este, până astăzi, o referință în lumea coregrafică mondială.

Fondatorul său, Maurice Béjart, s-a născut la Marsilia, pe 1 ianuarie 1927. Își începe cariera în 1946, la Vichy (Franța), apoi continuă la Londra, în cadrul International Ballet. În timpul unui turneu în Suedia, în 1949, descoperă resursele expresionismului coregrafic, al cărui fondator devine, marcând lumea Dansului pentru totdeauna.

Maurice Béjart se stinge din viață la Lausanne, pe 22 noiembrie 2007, când destinul companiei ajunge în mâinile lui Gil Roman, succesorul său, ales chiar de Maestru, după 30 de ani de fină observație.

Din 2007, prin cercetarea sa asupra creației contemporane, Gil Roman întreține și dezvoltă repertoriul Béjart Ballet Lausanne. Opera lui Maurice Béjart se află în centrul acestui repertoriu, cu coregrafii emblematice, precum „Ritualul primăverii”, „Boléro” sau „Simfonia a IX-a”, dar prezintă și varietatea sa, cu „Piaf” sau „Flautul fermecat”.

Gil Roman și dansatorii săi susțin spectacole în întreaga lume, animați de același crez – deschiderea lumii baletului către un public mai larg. Compania rămâne, astfel, fidelă vocației sale: conservarea operei lui Maurice Béjart, dar păstrează viu, în același timp, și spațiul de creație.

Béjart Ballet Lausanne este una dintre puținele companii capabile să umple spații vaste, precum NHK Hall din Tokyo, Palatul de Stat Kremlin din Moscova, Odeonul lui Herodes Atticus din Atena, Palais des Congrès de Paris, Forest National din Bruxelles sau Patinoire de Malley, din Lausanne.

Spectacolul de la Timișoara este un dar făcut Capitalei Europene a Culturii, care merită din plin, la ceas de sărbătoare, această manifestare deplină a excelenței coregrafice mondiale. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, ca parte a programului „Îndrăznește!/Dare!”, componentă „Timișoara, Capitală Europeană a Culturii”.

Bilete disponibile pe www.bilete.ro începând de vineri, 14 iulie 2023.
Preț bilete: de la 100 lei.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.