Bilete la Balaurelul cel Fricos

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 oct 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

În piesa "Bălăurel cel Fricos," suntem introduși într-un univers plin de magie și aventură.

Personajele sunt: un pirat curios numit Rica Bucurica, o zambitoare pe nume Zambarica, un personaj plin de energie numit Stropulet si un creativ numit Cosmo.

Piratul Rică Bucurică îi întreabă pe ceilalți dacă le plac poveștile și dacă se bucură să se joace de-a personajele. Toată lumea pare foarte entuziasmată de ideea de a se juca de-a personajele. Ei ne arată cum să ne jucăm de-a personajele și să ne pregătim pentru astfel de aventuri.

În continuare, piesa prezintă povestea unui bălăurel pe care îl numesc Bălăurel cel Fricos, care locuiește într-o peșteră cu mama sa balaur.

Bălăurel este extrem de timid și fricos, ceea ce îl împiedică să iasă în lume și să se joace cu alți copii sau creaturi.

Mama balaur decide să îi găsească un prieten lui Bălăurel și pleacă în Regatul Verde, unde întâlnește prințesa Verdalia.

Verdalia are un unicorn și, atunci când ajunge în peșteră cu el, Bălăurel este speriat și nu dorește să se joace cu ea. Cu toate acestea, Verdalia este determinată să facă prieteni și să îl ajute pe Bălăurel să își învingă frica.

Prințesa Verdalia și Bălăurel pornesc într-o călătorie către Vârful Magic pentru a atinge Steaua Dorințelor. Pe drum, ei întâlnesc diferite creaturi, inclusiv un iepuraș, și învață să devină mai curajoși.

Piesa se încheie cu Bălăurel devenind mai curajos și învingându-și frica. El și mama sa balaur îl însoțesc pe Verdalia înapoi la palat, unde dau o petrecere veselă.
Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.
Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.