Bilete la Balaurelul cel Fricos

Data si locatia

01 oct

ora 11:00

Balaurelul cel Fricos

Bucuresti, LumiLand - Teatru pentru copii

Bilete   

de la 35,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

În piesa "Bălăurel cel Fricos," suntem introduși într-un univers plin de magie și aventură.

Personajele sunt: un pirat curios numit Rica Bucurica, o zambitoare pe nume Zambarica, un personaj plin de energie numit Stropulet si un creativ numit Cosmo.

Piratul Rică Bucurică îi întreabă pe ceilalți dacă le plac poveștile și dacă se bucură să se joace de-a personajele. Toată lumea pare foarte entuziasmată de ideea de a se juca de-a personajele. Ei ne arată cum să ne jucăm de-a personajele și să ne pregătim pentru astfel de aventuri.

În continuare, piesa prezintă povestea unui bălăurel pe care îl numesc Bălăurel cel Fricos, care locuiește într-o peșteră cu mama sa balaur.

Bălăurel este extrem de timid și fricos, ceea ce îl împiedică să iasă în lume și să se joace cu alți copii sau creaturi.

Mama balaur decide să îi găsească un prieten lui Bălăurel și pleacă în Regatul Verde, unde întâlnește prințesa Verdalia.

Verdalia are un unicorn și, atunci când ajunge în peșteră cu el, Bălăurel este speriat și nu dorește să se joace cu ea. Cu toate acestea, Verdalia este determinată să facă prieteni și să îl ajute pe Bălăurel să își învingă frica.

Prințesa Verdalia și Bălăurel pornesc într-o călătorie către Vârful Magic pentru a atinge Steaua Dorințelor. Pe drum, ei întâlnesc diferite creaturi, inclusiv un iepuraș, și învață să devină mai curajoși.

Piesa se încheie cu Bălăurel devenind mai curajos și învingându-și frica. El și mama sa balaur îl însoțesc pe Verdalia înapoi la palat, unde dau o petrecere veselă.
Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.
Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.