Bilete la Aventuri in padurea iepurasului de Paste

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 apr 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Ce poate fi mai comic decât aventurile unor animaluțe haioase și puse pe sotii care au o misiune importantă de îndeplinit în așteptarea Paștelui? Așadar, trei iepurași, un urs, un lup și o vulpe sunt cei care, în încercarea lor de a traversa pământul pentru a ajunge la bătranul iepuraș din Pădurea Fermecată pentru a-i duce dulciuri și ouă colorate pentru copii, vor trece printr-o serie de peripeții care mai de care mai amuzante.

Vor cănta și vor dansa în drumul lor pentru a face ca misiunea să fie cât mai ușoara, deși ... între noi fie vorba ... datorită lupului buclucaș, nu va fi deloc așa. O vor duce oare la bun sfârșit?

Rămane de văzut … Poate doar dacă îi ajutați și voi…

Copiii peste 2 ani plătesc bilet.

Pret bilet : 25 lei

Tájékoztatjuk, hogy a megjelenített jegyek és a bérletek árán kívül további költségek merülhetnek fel a vásárláskor: szállítási költség (abban az esetben, ha a jegyet / bérletet futárszolgálattal kéri); a jegy biztosításának költségei az “Asigurare En Garde ”-nál, amennyiben a jegybiztosítás megkötése mellett dönt), valamint a bilete.ro kezelési költsége.

A Bilete.ro weboldalunkról jegy vagy bérlet vásárlásával a vevo vállalja, hogy tiszteletben tartja a részvételre és az eseményre való belépésre vonatkozó szabályokat, valamint a Bilete.ro weboldal feltételeit.

A jegy csak egy személyre érvényes. A rendezvény minden résztvevojének, felnotteknek és gyermekeknek, koruktól függetlenül, jegyet vagy bérletet kell vásárolniuk. (Kivéve azokat az eseteket, ahol az eseményszervezo kitér erre).

Kérjük, vegye figyelembe a rendezvényteremben vagy a jegyen rögzített rendezvény helyszíneinek belépes idejét, hogy elkerülje a zsúfoltságot a belépési utakon vagy a többi nézo zavarását a show / esemény kezdete után.

Válasszon elektronikus jegyet és segítsen a környezetnek. Nyomtassa ki jegyét otthon, és jöjjön vele az eseményre. Miután elküldte és kifizette a megrendelést az elektronikus jegy kézbesítéssel, elektronikusan megkapja e-mailben.

A jegyeket eladásra bocsátották a www.bilete.ro oldalon, a román postahivatalokban, a Bilete.ro által jelzett Inmedio & Relay üzletekben, Vodafone üzletekben és a Germanos-Telekom üzletekben.

A Bilete.ro jegyiroda listáját, ahonnan a jegyek megvásárolhatók, itt ellenorizheti: A Bilete.ro jegyirodák listája

Az itt található Bilete.ro jelöléssel ellátott Inmedio üzletek listája, ahonnan jegyek megvásárolhatók, itt olvasható: .Az Inmedio & Relay üzletek listája

A Germanos üzletek listája, ahonnan jegyek vásárolhatók, itt megtekintheto: Germanos-Telekom üzletek listája

A postahivatalok listája itt Itt található a Bilete.ro, amelybol a jegyek megvásárolhatók: Itt található a postahivatalok listája

A Vodafone boltok listája, ahonnan jegyek vásárolhatók, itt megtekintheto: Vodafone üzletek listája

JEGY INFORMÁCIÓK - 021.311.93.23 call center (normál tarifa) vagy e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.