Bilete la Aventuri in padurea iepurasului de Paste

Data si locatia

05 apr

ora 11:00

Aventuri in padurea iepurasului de Paste

Bucuresti, Palatul National al Copiilor (Sala Mica)

Bilete   

de la 25,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Ce poate fi mai comic decât aventurile unor animaluțe haioase și puse pe sotii care au o misiune importantă de îndeplinit în așteptarea Paștelui? Așadar, trei iepurași, un urs, un lup și o vulpe sunt cei care, în încercarea lor de a traversa pământul pentru a ajunge la bătranul iepuraș din Pădurea Fermecată pentru a-i duce dulciuri și ouă colorate pentru copii, vor trece printr-o serie de peripeții care mai de care mai amuzante.

Vor cănta și vor dansa în drumul lor pentru a face ca misiunea să fie cât mai ușoara, deși ... între noi fie vorba ... datorită lupului buclucaș, nu va fi deloc așa. O vor duce oare la bun sfârșit?

Rămane de văzut … Poate doar dacă îi ajutați și voi…

Copiii peste 2 ani plătesc bilet.

Pret bilet : 25 lei

Tájékoztatjuk, hogy a megjelenített jegyek és a bérletek árán kívül további költségek merülhetnek fel a vásárláskor: szállítási költség (abban az esetben, ha a jegyet / bérletet futárszolgálattal kéri); a jegy biztosításának költségei az “Asigurare En Garde ”-nál, amennyiben a jegybiztosítás megkötése mellett dönt), valamint a bilete.ro kezelési költsége.

A Bilete.ro weboldalunkról jegy vagy bérlet vásárlásával a vevo vállalja, hogy tiszteletben tartja a részvételre és az eseményre való belépésre vonatkozó szabályokat, valamint a Bilete.ro weboldal feltételeit.

A jegy csak egy személyre érvényes. A rendezvény minden résztvevojének, felnotteknek és gyermekeknek, koruktól függetlenül, jegyet vagy bérletet kell vásárolniuk. (Kivéve azokat az eseteket, ahol az eseményszervezo kitér erre).

Kérjük, vegye figyelembe a rendezvényteremben vagy a jegyen rögzített rendezvény helyszíneinek belépes idejét, hogy elkerülje a zsúfoltságot a belépési utakon vagy a többi nézo zavarását a show / esemény kezdete után.

Válasszon elektronikus jegyet és segítsen a környezetnek. Nyomtassa ki jegyét otthon, és jöjjön vele az eseményre. Miután elküldte és kifizette a megrendelést az elektronikus jegy kézbesítéssel, elektronikusan megkapja e-mailben.

A jegyeket eladásra bocsátották a www.bilete.ro oldalon, a román postahivatalokban, a Bilete.ro által jelzett Inmedio & Relay üzletekben, Vodafone üzletekben és a Germanos-Telekom üzletekben.

A Bilete.ro jegyiroda listáját, ahonnan a jegyek megvásárolhatók, itt ellenorizheti: A Bilete.ro jegyirodák listája

Az itt található Bilete.ro jelöléssel ellátott Inmedio üzletek listája, ahonnan jegyek megvásárolhatók, itt olvasható: .Az Inmedio & Relay üzletek listája

A Germanos üzletek listája, ahonnan jegyek vásárolhatók, itt megtekintheto: Germanos-Telekom üzletek listája

A postahivatalok listája itt Itt található a Bilete.ro, amelybol a jegyek megvásárolhatók: Itt található a postahivatalok listája

A Vodafone boltok listája, ahonnan jegyek vásárolhatók, itt megtekintheto: Vodafone üzletek listája

JEGY INFORMÁCIÓK - 021.311.93.23 call center (normál tarifa) vagy e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.