Bilete la AVE MARIA - eveniment unic pe malul Marii Negre sustinut de Corul Madrigal si Marius Manole

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 aug 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Primăria Constanța invită publicul la seria de Spectacole Extraordinare „Ave Maria”, organizate luni și marți, 15 și 16 august 2022, de la ora 21:00, pe faleza Cazinoului din Constanța (zona grupului statuar Mihai Eminescu).

Accesul spectatorilor este liber, numai cu rezervarea online a locurilor pe platforma Bilete.ro, conform regulamentului de mai jos.

BILETELE VOR PUTEA FI REZERVATE ÎNCEPÂND CU DATA DE 8 AUGUST, ORA 8:00.

Evenimentul marchează Ziua Marinei Române, precum și sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, iar alături de Corul Madrigal și copiii din corurile Programului Național Cantus Mundi, din distribuție face parte și actorul Marius Manole, care va completa programul „Ave Maria” cu interpretarea unei colecții emoționante de psalmi.
„Ave Maria” va fi întregit de o scenografie spectaculoasă și un design de lumini ce vor pune în valoare celebra faleză a Cazinoului constănțean. Regia spectacolului „Ave Maria” este semnată de Emil Pantelimon, iar conducerea muzicală aparține Annei Ungureanu. Design-ul de lumini este coordonat de Alin Popa, video mapping-ul de Dorin Popovici, iar sunetul de Gabriel Scîrlet.

REGULAMENT

• Spectacolul Extraordinar „Ave Maria” se desfășoară în aer liber pe Faleza Cazino Constanța.

• Accesul publicului la Spectacolul Extraordinar „Ave Maria” este gratuit, cu rezervarea locurilor în prealabil.

• Rezervarea locurilor la Spectacolul Extraordinar „Ave Maria” se face prin achiziționarea de bilete cu valoare zero, de pe platfoma online Bilete.ro.

• Biletele vor fi disponibile începând cu data de 8 august 2022, ora 8.00.

• Rezervările se pot face în limita a 4 locuri pentru fiecare ID ce va solicita acces gratuit la eveniment pe portalul bilete.ro

• Accesul la eveniment se face prin prezentarea biletelor cu locurile rezervate în format digital sau tipărite la intrarea în perimetrul spectacolului.

• Accesul publicului se va face incepând cu ora 20.00 și va fi permis până la ora 20:45.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.