Bilete la Arsenic si dantela veche

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 mar 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Update 11.03.2020 12:00 :

ANUNT SPECIAL!

Clientii care au achizitionat bilete offline prin intermediul partenerilor de vanzare Bilete.ro, pentru evenimentele ce au fost afectate de Ordonanta nr.6 din 08.03.2020 si nu si-au oferit e-mailul ca data de contact vor fi rugati sa trimita un mail catre info@bilete.ro pentru a putea primi informatii suplimentare despre statusul evenimentelor afectate.

Pentru cei care stiu statusul evenimentelor si nu au primit e-mail-ul de instiiintare va rugam descarcati formularul de aici si trimiteti-l pe e-mail la info@bilete.ro .

Va multumim pentru intelegere!

Update 09.03.2020 08:00 :
Stimate Client,

Va informam ca spectacolul "Arsenic si dantela veche" din data de 16 mar 2020. a fost ANULAT.

Mai jos va oferim modalitatea de returnare a contravalorii banilor astfel:

· Daca ati achizitionat bilete pentru evenimentele in perioada 09-31 martie 2020 de pe site-ul Bilete.ro si evenimentul a fost anulat, pentru returnarea banilor va trebui sa completati formularul, de retur atasat si sa-l trimiteti completat corect si complet pe adresa de mail Info@bilete.ro.

· Comanda va fi procesata in decursul acestor saptamani, urmand sa primiti contravaloarea biletelor (fara taxele de curierat, procesare sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ), in contul pe care l-ati scris pe formularul de retur, in termen de 30 zile lucratoare, de la primirea solicitarii dvs la adresa Info@bilete.ro, incepand cu data de 18 martie 2020.

· Transferurile bancare se vor face in ordinea solicitarilor cu formularele de retur completate corect.

· In cazul in care, in formularul de retunare al biletelor, intr-o solicitare de rambursare, seriile fiscale inscrise, au fost trimise deja intr-o solicitare anterioara, cererea ulterioara de returnare nu va fi luata in considerare.

Va multumim pentru intelegere!

O zi buna,
Echipa Bilete.ro

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.