Aquarelle

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 feb 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

În premieră, publicului romănesc i se oferă un spectacol unic construit in jurul chitării clasice, de mare amplitudine. Șapte muzicieni, șase acrobați și o balerină dăruiesc publicului o experiența audio-vizuală intensă, complexă, înzestrată cu toate atributele necesare pentru a deveni o poveste de succes a showbizului românesc. Virtuozitatea interpretării, împreună cu scenografia, momentele acrobatice, coregrafia dansurilor și efectele vizuale, îl fac unic. Improvizaţia, influenţele armonice din lumea jazz-ului şi ritmurile latine coexistă, dau naştere unor lucrări pline de culoare, cucerind publicul, fără concesii facile. Radu Vâlcu, instrumentist polivalent, preocupat de o varietate de genuri muzicale, propune un spectacol în care abordează cu virtuozitate muzica clasică veche și contemporană prin lucrările unor chitarişti-compozitori actuali (Assad, Pereira şi Duplessy), dar și modernă ( Police ), trecând prin muzici tradiționale ( argentiniene, cubaneze, românești…)

Radu Vâlcu, este unul dintre cei mai valoroși si premiați chitariști ai noii generații
Numeroase premii în țară și străinătate ( ultimul Mare Premiu la Festivalul internațional de chitară clasică din Volos, Grecia, printre cele mai cunoscute din lume)

Membru în juriu la numeroase festivaluri, invitat special al festivalurilor prestigioase de chitară clasică, a cântat la evenimente in care au evoluat mari chitariști ai lumii, precum Tommy Emmanuel, susținând concerte în New York, Hamburg, Holm, Elmshorn, Germany Ottersberg, Germany, dar și in Olanda, Serbia, Grecia, muzeul “George Enescu”, Ateneul Român București Timișoara, Sibiu, Iași, Cluj-Napoca…..

Distribuie aceasta pagina