Apolodor

Alege evenimentul

26 mai

ora 11:00

Apolodor

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Sala UnderGrant - intrare gradina)

Bilete   

de la 25,00 RON

27 mai

ora 11:00

Apolodor

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Sala UnderGrant - intrare gradina)

Bilete   

de la 25,00 RON

Adaptare după basmul în versuri „Apolodor, pinguinul călător” de Gellu Naum

Premiera spectacolului de la circ este pusă în pericol de Apolodor, care vrea să renunţe la rolul principal şi să se întoarcă acasă, în Labrador. Mistuit de dorul locurilor natale, reconstituie o călătorie imaginară - amuzantă şi plină de peripeţii - spre regăsirea familiei. Iar pe parcursul ei, alături de prietenii săi - Clovniţa, Suzy şi Domilasolfa - pinguinul nostru descoperă că „acasă” este, de fapt, acolo unde sunt cei dragi lui.

Durata: 1 h

Informatii utile :

”1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol.
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.”

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier, game room, ateliere).

Cu o zi înaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice.

Distribuie aceasta pagina