Bilete la Anna Karenina

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 mar 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Povestea care a traversat vremurile explorează puterea de a iubi. Suntem în 1874, în societatea înaltă din Rusia imperială. Plină de viață, frumoasa Anna Karenina (Keira Knightley) are tot ceea ce-și doresc contemporanii săi: este soția lui Karenin (Jude Law), un oficial de rang înalt căruia i-a născut un băiețel, iar statutul său social este unul la care alții doar pot visa. După ce primește o scrisoare de la fratele său, afemeiatul Oblonski (Matthew Macfadyen), prin care acesta o roagă să vină să-l ajute să-și salveze căsnicia cu Dolly (Kelly Macdonald), Anna pleacă la Moscova. Pe drum face cunoștință cu contesa Vronskaia (Olivia Williams), pe care o condusese la tren fiul său, galantul ofițer de cavalerie Vronski (Aaron Taylor-Johnson). Când Anna îi este prezentată lui Vronski, între cei doi se produce o atracție instantanee care nu poate, și nici nu va fi ignorată.

La casa Vronski vine în vizită și cel mai bun prieten al lui Oblonski, Levin (Domhnall Gleeson), un moșier cu o sensibilitate deosebită, care e îndrăgostit de Kitty (Alicia Vikander), sora mai mică a lui Dolly, pe care o cere de soție, dar Kitty nu are ochi pentru el, ci pentru Vronski. Devastat, Levin se întoarce la moșia lui de la Pokrovskoie, unde se afundă în munca de la fermă. Kitty rămâne și ea cu inima frântă când, la marele bal, vede că Vronski e îndrăgostit de Anna, care, deși e femeie măritată, îi întoarce atențiile tânărului.

Anna încearcă să-și recapete echilibrul întorcându-se val-vârtej acasă, la St. Petersburg, dar Vronski vine după ea. Încearcă să reia rutina familială, dar gândul la Vronski o tulbură necontenit. Cei doi își dau frâu liber sentimentelor și au o relație care va scandaliza înalta societate din St. Petersburg. Karenin se vede pus într-o situație inadmisibilă, așa că e obligat să-i dea un ultimatum soției sale.

În încercarea ei de a-și găsi fericirea, Anna ia decizii care vor sfărâma poleiala unei societăți obsedate de propria imagine, și care vor avea consecințe pe cât de romantice, pe atât de tragice asupra vieții ei și a celor din jurul său.

Anna Karenina este noua adaptare cinematografică în viziunea îndrăzneață și pasională a regizorului Joe Wright, aclamat pe plan internațional pentru filme precum Atonement, Pride and Prejudice. Adaptat după romanul lui Lev Tolstoi de către laureatul cu Oscar Tom Stoppard (Shakespeare in Love), filmul marchează a treia colaborare a regizorului cu actrița Keira Knightley, nominalizată la Oscar, precum și cu producătorii Tim Bevan, Eric Fellner și Paul Webster. Echipa artisică îi mai include pe directorul de imagine Seamus McGarvey (The Avengers), scenografa nominalizată de trei ori la Oscar, Sarah Greenwood (Sherlock Holmes), editoarea Melanie Ann Oliver (Jane Eyre), Ivana Primorac (Hanna), machiaj și coafuri, compozitorul laureat cu Oscar, Dario Marianelli (Atonement), precum și creatoarea de costume cu două nominalizări la Oscar, Jacqueline Durran (Pride & Prejudice).

ANNA KARENINA este o producție Working Title, în regia lui Joe Wright, cu Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen, Domhnall Gleeson, Ruth Wilson, Alicia Vikander, Olivia Williams și Emily Watson. Castingul le aparține lui Jina Jay și Dixie Chassay, coregrafia e realizată de Sidi Larbi Cherkaoui, iar muzica e compusă de Dario Marianelli. Costumele sunt create de Jacqueline Durran. Editorul filmului este Melanie Ann Oliver, iar scenografia îi aparține lui Sarah Greenwood. Seamus McGarvey, ASC, BSC, este director de imagine. Coproducător este Alexandra Ferguson, iar producător executiv, Liza Chasin. ANNA KARENINA este bazat pe romanul omonim al lui Lev Tolstoi. Scenariul îi aparține lui Tom Stoppard. Producători sunt Tim Bevan, Eric Fellner, Paul Webster. Regia îi aparține lui Joe Wright.

Pret: 8,4,2 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.