Bilete la Angela Gheorghiu in concert extraordinar

Data si locatia

14 iun

ora 20:30

Angela Gheorghiu în concert extraordinar

Oradea, Piata Unirii

Bilete   

de la 100,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Vineri, 14 iunie 2024, ora 20.30
Piața Unirii, Oradea
Angela Gheorghiu în concert extraordinar – dirijor David Gimenez Carreras, tenor Teodor Ilincăi, orchestra Filarmonicii de Stat Oradea.
O seară de gală cu unele dintre cele mai spectaculoase arii și duete de operă.

Cea de-a treia ediție a festivalului internațional Sounds of Oradea va avea loc în perioada 14-16 iunie și va încânta publicul cu trei spectacole de excepție, în spații culturale consacrate din oraș, Piața Unirii și Filarmonica de Stat.

Festivalul va fi deschis de una dintre cele mai importante și celebre soprane din lume, Angela Gheorghiu, care va urca pe scena din Piața Unirii alături de David Gimenez Carreras (dirijor), Teodor Ilincăi (tenor) și orchestra Filarmonicii de Stat Oradea. În istoria operei, Angela Gheorghiu strălucește ca un fenomen rar: nu doar o cântăreață și actriță cu o tehnică vocală excepțională și o inteligență dramatică și muzicală profundă, ci și o comunicatoare magnetică, care pătrunde în inimile și mințile publicului. Concertul extraordinar are loc în data de 14 iunie de la ora 20:30 și va include unele dintre cele mai spectaculoase arii și duete de operă.

Biletele pot fi achiziționate online de pe platforma bilete.ro și de la casieria Filarmonicii de Stat Oradea.

Sounds of Oradea Festival (SO Festival) este un eveniment conceput și organizat de către Visit Oradea (Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune) și Primăria Municipiului Oradea. Directorul artistic al acestui festival este dirijorul catalan David Giménez Carreras, nepotul și dirijorul celebrului tenor José Carreras.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.