Bilete la Amantul Inselat

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 iul 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Va invitam la terasa generoasa a piscinei Kundalini Pool Bar &, la o savuroasa piesa de teatru : ''AMANTUL ÎNȘELAT''

Actorii Ioan Isaiu și Sorin Misiriantu sunt protagonistii acestei comedii năucitoare.

”Amantul înșelat”, de Orlin Diakov este o comedie a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru FEMEIA care face parte din destinul amândurora. O întâlnire în parc între soț si amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostatici, se leagă cu cătușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată…!!!

Va rugam sa veniti la locatie cu cel putin jumatate de ora inainte de inceperea piesei pentru a va putea conduce in siguranta la masa Dvs.

Lounge-ul si bucataria raman deschise si dupa terminarea piesei, astfel incat sa va bucurati de o seara minunata in aer liber in continuare iar muzica relaxanta va continua sa va incante.
Mesele pot fi de 2 pers, 3 pers, 4 pers.

***Normele de protectie pentru Covid-19 sunt implementate in mod corespunzator la Terasa piscinei.Pret Bilet : 40 Ron/pers
Rezervari mese prin bilete.ro
Confirmare locatie : 0731 223 310 / 0764 118 347

Despre piesa si actori :

Comedia ”Amantul înșelat” a avut premiera la Stuttgart, a fost recent în turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, a a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Bruxelles, Londra, Koln si Paris. Din distribuția piesei îi prezentăm pe:

IOAN ISAIU – un actor complet de teatru și film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secrtetul Mariei, Îngerașii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating – și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați,Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopți de vară, Tom Pain, Țiganiada, Trainspotting.

SORIN MISIRIANȚU – A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni, Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege. Filme regizate – Benvenuti in Italia, Feedback, Rating, Parking. Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și din străinătate

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.